Moja Crvena Zvezda
FeaturedБлоговиФудбал

КАД САН ПОСТАНЕ ЈАВА!

И након две (не)преспаване ноћи еуфорија код свих звездаша је на максималном нивоу. А како и не би била кад се овакво нешто чекало четврт века. Већина активних навијача који прате клуб нису били рођени те историјске 1991. и синоћна победа им је врхунац и мелем на рану за све године чекања.

А прексиноћ је било много сличности са том 1991 годином, Салцбург је подсетио на Минхен и чувени двомеч са Бајерном, еуфорија, велики број навијача, 2:2 резултат, атмосфера, драма и већ чувено “ aufwiedersehen“ на крају. И датум 29. се поклопио са Баријем који је  био врхунац и круна једне епохе и златне генерације. Све мирисало на то да је дошао коначно тренутак и да сви звездаши коначно досањају сан који сањају пуних 26 година, и дочекају Лигу шампиона у овом формату.

И ако је драма у једном тренутку претила да подсети на Бордо и Стразбур, вера  у себе и хладнокрвност ратника  Владана Милојевића отклонили су сваку сумњу, издржали до краја и повели армију Звездаша у велико славље које је трајало дубоко у ноћ и на свим меридијанима. Омогућили су поново понос свима и вратили Звезду на место које јој и припада и сврстали се међу најбоље клубове старог континента.

Жреб је хтео да нам друштво праве баш јаки и велики тимови данашњице, спектакл је загарантован бар до краја ове календарске године. На прву се чини да нисмо имали среће али ми верујемо у своје снове а кад се у нешто чврсто верује, све је могуће.

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 3, 2018 at 00:26

Odlican tekst za nasu Crvenu Zvezdu o ulasku u LS autore MCZ dlazicu

Reply

Leave a Comment