слободан улаз на финале

За пријатељску утакмицу Црвена звезда мтс – Нижни Новгород која се игра у петак од 19 часова у дворани „Александар Николић“ слободан улаз на трибине А и Ц, За власнике сезонских улазница, чланских карата и учесници акције „Донирај и дмонирај“ на располагању службени улаз 2.

КК Црвена звезда мтс обавештава све власнике сезонских улазница за 2018/2019, учеснике у акцији „Донирај и доминирај“ и све заинтересоване навијаче Црвене звезде и љубитеље кошарке, да ће за утакмицу Црвена звезда мтс – Нижни Новгород, бити отворене две трибине и један службени улаз.

За меч који ће се играти у петак од 19 часова у дворани „Александар Николић“, биће отворени улаз А, улаз Ц и службени улаз 2 (степенице).

Сви власници сезонских улазница и акције „Донирај и доминирај“ биће у могућности да уђу у халу на службени улаз 2 (степенице) а за њих ће бити на располагању седишта у ложи и плавој ложи.

За све навијаче Црвене звезде који желе да виде екипу у последњој провери пред одлазак на Суперкуп у Лакташима, на располагању ће бити улази А и Ц на трибинама.

Утакмица Црвена звезда мтс – Нижни Новгород почиње у 19 часова, а улази ће бити отворени од 17.30 часова.

Подсетимо, клуб је од 3.септембра пустио у продају сезонске улазнице, и Црвене звезда жели да се захвали свим досадашњим купцима нових сезонских улазница на поверењу и директној помоћи клубу.

Акција продаје сезонских улазница трајаће до октобра, када ће црвено-бели и званично почети нову сезону „везаним“ утакмицама у Београду против Цибоне и немачког Улма.

Текст на сајту СД

1
Коментари

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mesar Recent comment authors
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
Mesar
Гост
Mesar

Ali doniraj i dmoniraj