Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савић – Да напунимо Маракану и у суботу

Меч осмог кола Суперлиге на програм је у суботу, 15. септембра, у оквиру кога од 20:30 часова фудбалери Црвене звезде дочекују екипу Радника из Сурдулице. Капитен Вујадин Савић очекује да, уз одличну подршку са трибина, наша екипа дође до још једне победе у низу у домаћем првенству.

– Искрено бих волео да звездаши испуне трибине на мечу са Радником, да нас буде што више. Желео бих да и у домаћем првенству буде по 50.000 људи на стадиону, као што је то случај на европским утакмицама јер су наши навијачи наша снага и много нам значе. Неупоредиво се боље осећамо када знамо да навијачи долазе због нас, а не како би гледали противничке играче, звезде европског фудбала. Сигуран сам да на свакој нашој утакмици могу да уживају у одличном фудбалу – рекао је Савић.

Утакмица са Радником биће први меч нашим фудбалерима после репрезентативне паузе.

– Увек је утакмица после паузе тешка, а сада ће сигурно бити још теже пошто, колико год да се концентришемо само на сусрет са Радником, у подсвести нам је и почетак Лиге шампиона. Знамо да нам је главни задатак у суботу да будемо што концентрисанији и што опрезнији на терену. Морамо хладне главе да приступимо овој утакмици и да наставимо у ритму у коме смо били и пре паузе.

Иако имају утакмицу мање, наши фудбалери суверено држе прво место на табели Суперлиге Србије.

– Имамо квалитет да остваримо све наше циљеве, да наставимо са добрим играма и победама. Много нам значи што смо заиста доминантни у домаћем првенству, постижемо доста голова, добро се бранимо и заиста одлично изгледамо као тим. Не опуштамо се и не потцењујемо ниједног противника, свесни смо да морамо напорно да радимо како бисмо остали на истом нивоу, а уверен сам да ми то можемо – поручио је Савић.

Повезане вести

Leave a Comment