Moja Crvena Zvezda
Важно Најновије Фудбал

Маракана се спрема за Лигу шампиона

Поводом утакмица Црвене звезде у Лиги шампиона, на стадиону „Рајко Митић“ у јеку су бројни радови, како на самом стадиону, тако и у његовој околини.

Највеће промене претрпеће западна трибина, односно досадашња ВИП 2 ложа. Простор намењен за госте клуба биће преуређен у такозвани „чемпионс клаб“, обавезан простор према правилнику УЕФА намењен за госте Европске фудбалске уније и спонзоре такмичења. Реновирани простор од 500 квадрата представљаће репрезентативну салу, а осим за потребе интернационалних дуела биће и у употреби за клупске свечаности.

 

Рушење ВИП ложе проузроковало је и друге измене, па ће горњи делови западних сектора три, четири и пет, бити ограђени лаком оградом од осталих сектора и преуређени у део трибине за ВИП госте.

 

Радови су у пуном јеку и ван капија стадиона „Рајко Митић“, па се на југозападној страни, уместо старог објекта гради паркинг за репортажна кола телевизија, с обзиром на то да су интересовање за извештавање са Звездиних дуела изразили бројни европски и светски медији.

 

Једнако радна атмосфера је и на југоисточном прилазу стадиону где се гради паркинг за различите потребе.

 

Радови поводом Лиге шампиона нису скрајнули ни друге пројекте, па је за очекивати да се у будућности радна атмосфера настави раније најављиваним пројектима медико блока и интерната. 

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x