Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Неки играчи се још увек траже и биће то још боље“

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после победе над Радником (6:0) у 8. колу Суперлиге рекао да нема еуфорије и поред убедљивог тријумфа.

– Пре саме утакмице сам рекао, искрено, да је ово најбољи Радник свих ових година. Има доста материјала за добар рад, а колега Милан Милановић је увек правио добре резултате где год је био тренер. Да је утакмица била 11 на 11 играча, сигурно би била другачија. Код црвеног картона њиховог голмана Васиљевића и нашег првог гола била је одлучена. Радује ме однос мојих играча према игри и договору. И у нашој игри, поред превисоког резултата, има простора за напредак. Неки играчи се још увек траже и биће то још боље. Пожелео бих Раднику све најбоље у даљем току Суперлиге – рекао је Милојевић.

Наш стратег се осврнуо и на долазак Новака Ђоковића на Маракану, јер је тениски шампион и велики звездаш уочи меча са екипом из Сурдулице посетио играче у свлачионици.

– Драго нам је да је Ноле био код нас у свлачионици, а видим и да је њему било драго што нас је посетио. Играли су позитивно одреаговали на његов долазак, добио је велики аплауз и на Новака не треба трошити превише речи. Направио је диван гест, дошао је да нас подржу пред овај меч и изазове у Лиги шампиона. Захваљујем му се и овим путем, у име играча, стручног штаба и своје име на посети.

Занимљиво, против Радника су се у стрелце уписала последња појачања. Повратник Ричмонд Боаћи је два пута затресао мрежу, а Горан Чаушић и Марко Марин по једном.

– Ми смо те играче циљали још у јуну, господин Митар Мркела и ја смо их желели у екипи и нисмо губили наду да ће доћи. Пресрећан сам као тренер што су ту и што су генерални директор Звездан Терзић и клуб успели да их ангажују. То су јако добри и квалитетни играчи и могу да помогну овој екипи, јер, понављам, не доводим играче да би само дошли. Чаушић је наше дете, Београђанин, поникао је у школи код чувеног Томе Милићевића, сада се вратио и јако ми је драго због тога. Имамо ту и Вељка Симића који је јако талентован… Шта још о Боаћију рећи, као да није ни одлазио из Звезде. О Марину не треба трошити речи, он је играч који ће сигурно помоћи Звезди – нагласио је Милојевић.

Тренер Звезде је додао да нема еуфорије због убедљивог тријумфа три дана пред премијеру у Лиги шампиона и гостовање Наполија на стадиону „Рајко Митић“.

– Ова утакмица је архивирана, сутра је нови дан, одморићемо се мало и спремати за Лигу шампиона. Нама је првенство апсолутни приоритет. Имамо доста утакмица до следеће паузе, биће много ротација и напора, а за Наполи се припремамо се као и за сваку другу утакмицу – завршио је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment