Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Боаћи: „Ми смо гладијатори!“

Ричмонд Боаћи се на спектакуларан начин вратио у Црвену звезду. Два поготка нападача из Гане на повратничком дебију украсила су убедљиву победу шампиона Србије (6:0) над Радником.

– Захвалио бих се Богу, он је заслужан за све што сам постигао у животу, па и поготке против Сурдуличана. Срећан сам што сам у Црвеној звезди и посебно бих похвалио феноменалну игру саиграча. Да није било њих, не би било ни мојих погодака. Голове посвећујем публици, саиграчима и стручном штабу – рекао је Боаћи.
 

После дуела против Сурдуличана остао је утисак да нападач из Гане као да није ни напуштао екипу из Љутице Богдана.


– Увек сам се борио за више. Тренирао сам, радио напорно и стремио ка новим изазовима. Као што увек кажем уколико ми је суђено затрешћу мрежу, тако гледам и на следећи дуел. Ако будемо на највишем нивоу, уз добро познату подршку навијача, можемо да остваримо наше снове.


Ефкасно вече обележиле су последње црвено-беле аквизиције што је посебно обрадовало центарфора.


– Сматрам да је спортски сектор направио феноменалан тим и довео одличне играче. Вечерас се то потврдило, новајлије су одиграле изванредно. Играчки кадар из мог претходног и актуелног ангажмана нису за поређење. Другачија је екипа. Недостају ми играчи из претходне сезоне, волео бих да су они ту, уз актуелне, али би нас било 45.


Славље неће дуго трајати, јер избранике Владана Милојевића већ у уторак чека меч са Наполијем.


– Наполи воли да игра фудбал, али ми нисмо само фудбалери, већ и гладијатори. Уверен сам да им неће бити лако кад осете атмосферу на Маракани у режији наших навијача – истакао је Боаћи. 

Повезане вести

Leave a Comment