Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојиљковић – Победа за навијаче

Победа резултатом 6:0 над Радником очувала је стопостотни учинак српског шампиона на домаћој сцени, а тачку на канонаду црвено-белих ставио је Никола Стојиљковић поготком у 82. минуту.

– Убедљив тријумф, вероватно за многе очекиван, али не сме да нас завара јер нам предстоји веома тежак дуел већ у уторак. Победа над Радником значајна је за самопоуздање. Распуцали смо се и остали на лидерској позицији у првенству, али нас очекује веома важан меч са Наполијем. Драго ми је што смо победом наградили публику – рекао је Стојиљковић.


Поготке су, осим њега, постигла још четири фудбалера ангажована у летњем прелазном року.
 

– Драго ми је јер су новајлије стрелци. То је доказ да су се сви одлично уклопили, радујем се због тога и надам се да ће стрелци против Радника постићи бар по један гол и против Наполија.

 

Стојиљковић је због повреде пропустио дуел са Салцбургом у Аустрији, па је погодак у мечу са Радником вратио осмех на лице голгетера.

 

– Имао сам проблема са повредама што је нормално у професионалном фудбалу кад немате континуитет. Хвала Богу сад сам здрав и једино што ми је потребно јесу самопоуздање и голови, потом ће све доћи на своје. Жао ми је што због проблема са предњом ложом нисам био са саиграчима у Салцбургу. Славио сам пласман у групну фазу помешаних емоција. Бо сам срећан због успеха, али тужан што нисам уз саиграче у том тренутку – присетио се Стојиљковић.

Повезане вести

Leave a Comment