Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пораз кадета

Кадети Црвене звезде поражени су на гостовању Бродарцу резултатом 2:0 у мечу 7. кола Кадетске лиге Србије.

Домаћин је повео у 2. минуту поготком Симића, а рано вођство удвостручио је са беле тачке у 24. минуту Миладиновић. Заостатак је додатно мотивисао црвено-беле бисере који су све карте бацили на офанзиву, али притисак пред голом Катића није донео жељени резултат.
 

Жал ће остати због недостатка среће у завршници првог полувремена кад је, у кратком временском размаку, Пантовић два пута запретио, али је из првог покушаја погодио пречку, док је потом Катић парадом спречио Звезду да смањи предност.
 

Имали су изабраници Славољуба Ђорђевића своје шансе и у наставку, чак су успели и да затресу мрежу у 79. минуту, али је Стаменковић, на сигнализацију Божовића досудио офсајд. 


Црвено-бели после седам кола имају учинак од пет победа и два пораза, а на тријумфални колосек ће покушати да се врате на свом терену против Чукаричког.

 

Бродарац – Црвена звезда 2:0 (2:0)

 

Терен: Стадион Бродарца

Судија: Иван Стаменковић

Стрелци: Симић у 2′ и Миладиновић у 24′ из једанаестерца.

Жути картони: Благојевић у 51′, Ђорђевић у 78′ (Бродарац), Бабић у 81′ (Црвена звезда)

 

Бродарац: Катић, Новчић, Мисић, Луковић, Станковић, Благојевић, Симић (од 75′ Мајсторовић), Ђорђевић (од 90′ Стојковић), Прошић (од 84′ Борчић), Миладиновић (од 90′ Чукић), Јовичин (од 58′ Дунић).

Црвена звезда: Ћопић, Максимовић (од 46′ Митровић), Пријовић (од 63′ Радовановић), Матић, Лукић, Писар, Њамцуловић (од 46′ Радуловић), Илић (од 67′ Пердув), Бабић, Елевен (од 65′ Ђуричковић), Пантовић.

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG сеп 17, 2018 at 09:43

Slaba je ovo generacija,ne zavaravajmo se. Nema ovde ni dva zanimljiva igrača.

Reply

Leave a Comment