Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Чаушић – Овде сам да остварим снове

Победу од 6:0 над Радником дуго ће памтити Звездини дебитанти. Поред Марка Марина и Ричмонда Боаћија, на свом првом мечу по повратку у црвено-белу породицу фантастичан гол постигао је Горан Чаушић.

– Много ми је драго што сам на дебију затресао противничку мрежу, заиста невероватан осећај. Због овога сам се вратио и срећан сам што нисам морао дуго да чекам на први гол. У овом тренутку је најбитније да наставимо са доминантном и сигурном игром, драго ми је што смо и ми новајлије дале допринос да екипа продужи победнички низ и да се учврсти на првом месту на табли. Здрава конкуренција влада у нашим редовима, на свакој позицији имамо неколико одличних играча, играмо на три фронта и свако даје максимум, што доприноси напретку екипе – рекао је Чаушић.

Већ за два дана изабранике Владана Милојевића очекује почетак групне фазе Лиге шампиона. Наши фудбалери у првом мечу који је на програму у уторак, 18. септембра, дочекаће екипу Наполија.

– Могу да обећам да ћу на терену дати свој максимум, као и свако из ове екипе. Знамо који дрес носимо и за кога се боримо. Даћемо све од себе да остаримо позитиван резултат. Није битно ко ће да постигне гол, битно је да успемо да обрадујемо наше навијаче и да победимо. Уз домаћи терен и атмосферу какву праве звездаши ми можемо сваког да победимо.

Звездин везиста осврнуо се и на свој први мандат у црвено-белом дресу.

– Звезда је на много вишем нивоу сада, томе у прилог говори чињеница да сада играмо Лигу шампиона, да сви причају о Звезди и сви је подржавају што ме неизмерно радује. Ово је клуб у коме сам поникао, који ми је много дао и вратио сам се зато што га волим. Нисам овде због Лиге шампиона нити због пара, већ како бих остварио свој сан и оставио траг у свом вољеном клубу – поручио је Чаушић.

Повезане вести

Leave a Comment