Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Пионири савладали Смедерево

 

Млађе категорије ФК Црвена звезда

У запсталом сусрету пионирске лиге Србије млади фудбалери Црвене звезде без већих проблема изашли су на крај са гостима из Смедерева.

Црвена звезда : Смедерево  3:0 (0:0)

„Оклопници“ су успели да издрже прво полувреме а да њихова мрежа остане нетакнута, али већ на самом старту другог дела игре млади Јовић је правом бомбом са дистанце уздрмао пречку Маринковићевог гола. Исти играч је у 48. минуту сусрета сјајно упослио у простор Дуроњића коме није било тешко да откључа смедеревску браву.

У 53. минуту предност је дуплирана, а актери акције били су исти као и код првог гола, с`тим што је Дуроњић асистирао, а Јовић био егзекутор.

До трећег гола младих нада Црвене звезде, чекало се до 60. минута. Ступић је опробао ударац, голман Смедереваца је кратко одбио лопту на коју је натрчао Туфегџић и сместио је у мрежу за коначних Црвена звезда : Смедерево 3:0.

Црвена звезда: Николић (Радмановић), Ијаиловић (Маринковић), Тошић, Јовановић, Стојановић, Ступић, Туфегџић (Новаковић), Бјеличић (Аљетић), Јовић (Ђуровић), Ивановић (Пурић), Рангелов (Дуроњић).

Након првог дела шампионата на табели пионирске лиге Србије води Црвена звезда са 48 бодова, а следе Партизан 41, Рад 31,Борац (Ч) 27, Лозница 26, Радничли (Н) и Раднички (К) 24, Савацијум 23, Напредак 21, Чукарички 20, ОФК Београд 19, Слога (К) и Смедерево 18, Јагодина и Бежанија 16, а на зачељу је Палилулац са свега 1 бодом.

У првом пролећном сусрету пионири Црвене звезде гостују екипи Лознице.

Повезане вести

3 comments

CzvBoys дец 2, 2011 at 21:39

Bravo, bravo.

Reply
Slobodan дец 2, 2011 at 20:32

Promenite sliku, nemojte da stavljate izdajnika Radakovica !

Reply
gile дец 2, 2011 at 22:26

a ko je ovde igrao kad obe ekipe imaju zvezdine dresove..:) 🙂 🙂

Reply

Leave a Comment