Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Максимовић:“Знам шта нас очекује на Маракани“

Док су се наши навијачи у суботу увече припремали за нову победу у домаћем шампионату, неких 1.500 километара даље на југу Италије у Напуљу, Наполитанци су са стрепњом пратили свој клуб у дуелу са Фиорентином. Ни мало им није било лако јер након дебакла у претходном колу Серије А против Сампдорије (0:3), само победа им је доносила донекле миран сан пред гостовање у гротлу београдске „Маракане“. Мучење Наполија прекинуо је Лоренцо Инсигне у 79. минуту сусрета чиме је чета Карла Анћелотија минималцем стигла до тријумфа и мирноће пред старт групне фазе Лиге шампиона.

Наведени дуел свакако је и за нас био интересантан не само због чињенице да нас у уторак увече очекује дуел Црвене звезде и Наполија, већ и због тога што се коначно у небеско плавом дресу нашао и некадашњи наш центархалф Никола Максимовић. Овај податак је био и Италијанима занимљив па се након сусрета преко клупског сајта sscnapoli.it јавности обратио управо Никола Максимовић који је том прилоком изјавио:

– „Веома сам захвалан тренеру што је имао веру у мене и што је одлучио да започнем меч. Драго ми је да је на крају све испало добро. Играли смо против екипе која је веома квалитетна, али смо примарни циљ остварили.“

Максимовић није могао а да се не осврне и на предстојеће гостовање у Београду:

– „Две године сам провео у Црвеној звезди и знам каква нас атмосфера очекује на стадиону. Маракана је врућ терен. Ми морамо бити свесни својих квалитета и ако пружимо свој максимум можемо очекивати позитиван резултат.“

Из речи нашег некадашњег фудбалера јасно је да Наполитанци знају да их у Београду не очекује лаган посао и да ће морати по прилично да се помуче како би остварили позитиван резултат.

Повезане вести

2 comments

gidrunov сеп 17, 2018 at 09:06

Sve je to lepo, samo ponovi Bordo i sve ce biti super.

Reply
gidrunov сеп 17, 2018 at 09:06

Sve je to lepo, samo ponovi Bordo i sve ce biti super.

Reply

Leave a Comment