Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Роби међу великанима фудбалске игре

Роберт Просинечки из играчких дана

Енглески уметник Рајан Хабард насликао је 12 радова на сликарском платну, а тема су били фудбалери који ће вечито остати златним словима уписани у историји најпопуларније игре на свету. Дванаест личности није случајно одабрано, јер они представљају један фудбалски тим са тренером.

И овога пута се потврдило да фудбал и историја ове игре не могу без Црвене звезде и њених играча. Наиме, међу „Дванаест величанствених“ своје место нашао је и некадашњи играч, а сада тренер црвено-белих Роберт Просинечки.

Према овом британском уметнику, листу оних којима се свет дивио и који су променили фудбал чине:

Хозе Чилаверт

Ференц Пушкаш

Јохан Кројф

Дијего Марадона

Роберто Карлос

Франц Бекенбауер

Зинедин Зидан

Роберт Просинечки

Паоло Малдини

Георги Хаџи

Пеле

Тренер: Боби Робсон

 

 

Повезане вести

14 comments

Cvija дец 3, 2011 at 10:30 Reply
severna_strana дец 3, 2011 at 01:22

Da necete mozda pola vas i ovo da ocenikao Lukicevo mazanje ociju?

Reply
igordelija дец 2, 2011 at 22:03

odbili smo ponudu za adija 1.65 mil

Reply
gile дец 2, 2011 at 22:31

ako se ne varam uskoro ide kup afrike …i tu moze cena dosta da mu skoci tako da nebi trebalo da se zalecemo za ove male pare..iskreo

Reply
Stix дец 3, 2011 at 05:34

Koji klub je u pitanju?

Reply
toto korenita дец 2, 2011 at 21:09

kao i svaki put kada izgubimo derbi,ili prvenstvo.zabrana za medije,zabrana za ovoono.umesto da se oglase pacovi prolaze bez kazne,oni dovode polovne igrace,osvajaju pionirska prvenstva,u svemu i svacemu.eto do cega su doveli zvezdu da 5 dana nema ni jedne vesti o ekipi i oko ekipe.dozvolili su da ivanov daje onakve izjave,da snajderica i stanojevic kao satro zale zvezdu,samo sto se ne ponude da pomognu.to sve govori o ozbiljnosti i autoritetu uprave.svaka cast za sve sto su uradili,ali nemaju rezultate.dozvolili su da se svi sprdaju sa zvezdom,zato treba da odu.podneo bi i rezultatski minus,ali ovu sprdacinu sa imenom i slavom ne.ja sam jaku i ozbiljnu upravu,jasno i oni nece moci da urade preko noci cudo,ali bar neka nam sacuvaju ime i dostojanstvo,bar mi navijaci nismo to zasluzili.

Reply
severna_strana дец 3, 2011 at 01:07

za rezultate si u pravu, al za sve drugo nisi… mislim da je logicno da bude zabrana davanja izjava jer vidis i sam da novinari samo cekaju da nesto izokrenu i dodaju i od toga naprave ko zna sta, dobro je i zbog toga da neko jos uvek vruce glave ne daje izjave, da se sve smiri… A kao trece, dok je lukic odgovarao na svaku prozivku onih od preko puta rekli ste da smara da je to ispod caststi da se preko novina raspravlja, a sad ti ne odgovara kad se on ne javlja na provokacije koje bas hoce to, da on odgovori i napadne ih nesto…

Reply
toto korenita дец 3, 2011 at 08:52

da su baje novinari nebi smeli da pisu ‘neistine’,prosto receno ne j..bu ih ko malu rakijicu.a za to su krivi oni i niko drugi.slazem se da nije samo lukic kriv,da budem iskren neznam i nemam ideju koga bi predlozio umesto njega,da se ne ponavljam sa glupostima lukica.mislio sam da se ne oglasava uvezi zadnjeg derbuja,glodari prolaze skoro nekaznjeni ,nama se suspenduje stadion dok ne odluce o kazni.izgleda da je taxi vozac brzi od vozaca lambordzinija,usput nesto i sasije .lukica treba za vodju delija,klub treba da vodi neko ipak mocniji.

Reply
CzvBoys дец 2, 2011 at 21:04

Fino ,fino… Robi medju velikanima..Dzaja u idelnom timu Evropskih šampionata …. 🙂 Zvezdo INSTITUCIJO !!!

Reply
Secam se pobeda дец 2, 2011 at 23:12

Meni ovde fali Piksi ali dobro tu je Robi. Vidim da je mnogima tesko sto su izjave nekog tamo Ivanova po novinama. Ljudi mi smo najveci klub na ovim prostorima i da nije bilo sankcija ponovili bi Bari 2-4 puta. Ali sada moramo da gledamo kako da se vratimo gde nam je mesto. Robi je imao problema kada je pocinjao igracku karijeru, ali je dokazao da je majstor. Probleme ima i sada ali ce dokazati da vredi.

Reply
kole дец 2, 2011 at 19:38

kasnite,kasnite 🙂

Reply
dejanRS дец 2, 2011 at 20:23

Dobro si nešto su nam se admini „ušutali“ poslednji dana……

Reply

Leave a Comment