Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинска ЛШ: Црвена звезда – Наполи 1:1

У оквиру 1. кола групе „Ц“ Лиге шампиона за младе, фудбалери Црвене звезде и Наполија одиграли су без победника – 1:1.

Иако је пре меча тренер Братислав Живковић апострофирао да је велика предност Наполитанаца у њиховој физичкој снази, на терену се то и није примећивало. У нашем тиму посебно су се истакли првотимци Алекса Терзић и Дејан Јовељић који су константно представљали опасност по гол Д`Андреа.

Гости су повели у 13. минуту након корнера који је извео Гаетано, а у шеснаестерцу се најбоље снашао Сенесе – 0:1.

Четири минута касније након акције Терзића, Јовељићу је остало само да се поклони за испоставиће се и коначних – 1:1.

До краја полувремена забележено је још неколико прилика на обе стране, али су гости били ближи поготку када је Гаетано из слободног ударца умало изненадио голмана Гордића.

У наставку игре до изражаја је дошла физичка снага гостију, али и поред тога наш тим је имао две изгледне прилике. Поново је у првом плану био двојац Терзић-Јовељић, али су прилике отишле у неповрат превасходно захваљујући голману Наполитанаца.

На крају обе екипе могу бити задовољне поделом бодова на старту такмичења, а свакако ће наши омладинци имати шта да науче из овог дуела.
У другом сусрету групе „Ц“ омладинци Ливерпула декласирали су екипу ПСЖ-а резултатом 5:2

Црвена звезда – Наполи 1:1 (1:1)
Стрелци: 0:1 – Сенесе у 13, 1:1 – Јовељић у 17. минуту.
Стадион: Чукаричког. Гледалаца: 1.091. Судија: Адријен Жакоте. Помоћници: Витал Жобин и Кармине Санђовани (сви из Швајцарске). Жути картони: Терзић, Јоцић, Јовичић (Ц. звезда), Зедадка, Палмијери (Наполи).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Гордић, Кукољ (од 71. Стајић), Савић, Јовичић, Стојанчић (од 71. Дедијер), Великић (од 58. Ђорђевић), Аџибаба (од 84. Миликић), Купусовић, Терзић, Јоцић (од 58. Стојановић), Јовељић.
НАПОЛИ: Д’ Андреа, Казела, Сенесе, Бартиромо, Калвано(од 62. Манци), Зедадка (од 62. Заноли), Мићило, Мамас (од 62. Ловиса), Гаетано, Сапорети (од 75. Д’ Алесанрдо), Гвадањи (од 62. Палмијери).

Повезане вести

Leave a Comment