Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиНајновијеФудбал

Познате судије за предстојећи вечити дерби

У недељу 23. септембра на програму је 158. вечити дерби у оквиру 9. кола Супер лиге Србије. Дуели црвено и црно-белих увек су доносили тензију и били су неизвесни без обзира на тренутно стање на табели и форму учесника. Због свега тога много пажње се поклања и судијама које ће делити правду у најзначајнијем сусрету српског фудбала.

Судијска организација Фудбалског савеза Србије одредила је данас и судије за предстојећи меч. Главни судија биће Данило Грујић из Ниша. Њему ће помагати Дејан и Немања Петровић, док је четврти арбитар Светозар Живин.

Избор главног судије ће свакако поново довести до полемика у јавности јер и дан данас није заборављена афера „друштвене мреже“ из 2012. године. Такође се сви сећају и да је дотични судија током 154. вечитог дербија (не)намерно превидео ударање нашег фудбалера Абрахама Фримпонга од стране Леонарда у 50. минуту сусрета при резултату 1:1.

Данилу Грујићу ће предстојећи 158. вечити дерби бити четврти дуел црвено и црно-белих. У претходна три постигнути су следећи резултати:
– 154. вечити дерби, 18. април 2017. г.
Црвена звезда : Партизан 1:3
– 155. вечити дерби, 27. август 2017. г.
Црвена звезда : Партизан 0:0
– 157. вечити дерби, 14. април 2018. г.
Црвена звезда : Партизан 2:1

Повезане вести

Leave a Comment