Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Томић: „Честитам играчима победу и ништа више од тога“

Кошаркаши Црвене звезде у недељу су у Лакташима дошли до убедљиве победе над великим дужником из претходне сезоне, а тиме и донели радост армији црвено-белих навијача освојивши и први трофеј у сезони. Иако су од многих на турнир АБА Суперкупа испраћени без великих очекивања, ученици тренера Милана Томића не само да су савладали све ривале у походу на трофеј, већ су показали доминацију каква није виђена скоро у регионалним оквирима. У сва три сусрета, против изузетно талентоване екипе Петрол Олимпије, против најскупље екипе у историји екс-Ју кошарке Цедевите, као и против евролигашке екипе из Подгорице, наши момци су лагано стизали и до преко 20 поена предности и све сусрете готово рутински решавали у своју корист.

Како пре, тако и током самог турнира тренер Милан Томић није био у еуфорији и све изјаве су биле кратке и јасне, истичући да шта год урадили ово је ипак припремни период и да до пуне форме треба још времена да прође. Тако је било и након новог трофеја донетог у витрине КК Црвена звезда.

– „Ово још није жељени ниво, тај ниво мора да буде јачи, да имамо концентрацију свих 40 минута. Биле су ово јаке утакмице из којих смо научили доста ствари. Честитам играчима победу и ништа више од тога.“

Повезане вести

1 comment

Dragan сеп 24, 2018 at 16:35

Bravo treneru!!! Uocavati nedostatke i u pobedama i otklanjati ih! A ne da se laze, zamajava…

Reply

Leave a Comment