Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Продаја сезонских карата у току

Продаја сезонских карата у току, Црвена звезда мтс тријумфално отворио сезону утакмицама у Лакташима. Сезона почиње за 4 дана, пред црвено-белима битке и утакмице у 4 такмичења, и преко 80 утакмица у новој сезони.

Први тим КК Црвене звезде мтс тријумфално је отворио сезону победом у Супер Купу АБА ЛИГЕ, убедљивом победом над КК Будућност! Прво коло АБА ЛИГЕ почиње у петак 28.09.2018.године утакмицом са Цибоном, затим следи прво коло Еврокупа и дуел са немачким Улмом наредног уторка, 02.10.2018. године.

Утакмицама у Суперкупу АБА лиге протеклог викенда, КК Црвена звезда мтс је пред ову сезону показала да има изузетно квалитетан тим, који са правом са највишим амбицијама улази у такмичарску сезону 2018-2019. Очекује нас скоро 40 утакмица црвено-белих у три такмичења!

Заједно са Вама можемо лакше до циља и до прављења снажног победничког црвено-белог тима.

Продаја сезонских карата верним навијачима траје редовно на Малом Калемегдану док смо за правна лица по први пут направили специјалну понуду.

Комплетну понуду погледајте кликом на ЛИНК.

На тренутне цене које су врло повољне, остварујете додатни попуст И разне могућности које могу унапредити тимски дух у Вашој фирми.

Утакмице КК Црвене звезде мтс су не само спортски догађаји о којима се прича, већ и прилика да у друштву пословног партнера или клијента у амбијенту који је сасвим другачији од Вашег пословног, проведете пријатне и узбудљиве тренутке.

ПОСТАНИТЕ И ВИ ДЕО ЗВЕЗДЕ, јединственог амбијента и искуства – придружите нам се!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment