Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Симић – У Крушевац по 3 бода

Фудбалери Црвене звезде припремају се за одложени меч петог кола Суперлиге Србије против екипе Напретка у Крушевцу. Утакмица је на програму ове среде, 26. септембра, од 18:30 часова.

– Напредак је незгодна и квалитетна екипа, предвођена добрим тренером. Свесни смо тога и бићемо сто посто спремни за утакмицу. Знамо да је гостовање у Крушевцу увек неугодно тако да темељно анализирамо њихову игру, поштујемо их као и сваког противника и максимално се припремамо за утакмицу. Три бода су нам приоритет, тешко је предвидети како ће се развијати ситуација на терену, али уверен сам да ако отворимо утакмицу како треба неће бити проблема. Обавеза нам је да наставимо низ без пораза – рекао је Симић.

Наша екипа са 22 освојена бода налази се на првом месту на табели Суперлиге Србије.

– Сви у тиму приступамо свакој утакмици подједнако озбиљно. Знамо да нам је првенство приоритет, првенство нам даје могућност да играмо у Европи, да се изнова боримо за Лигу шампиона што је сан сваког звездаша, тако да не смемо да запоставимо домаћи шампионат.

Од када се вратио у редове црвено-белих у јавности не изостају похвале на рачун игре Вељка Симића.

– Много ми значи свака лепа реч о мојој игри од стране навијача, значи ми уколико виде да уносим неку нову енергију у екипу. Трудићу се да будем још бољи и да доприносим добрим резултатима екипе. Са којим год саиграчем да се нађем на терену добро се слажемо, сви смо изузетно добри рпијатељи и ван терена и то нам много помаже да одлично функционишемо на терену . Верујем да ћемо како време одмиче бии све бољи и бољи.

Звездин крилни нападач осврнуо се и на 158. вечити дерби.

– Оставили смо претходну утакмицу иза себе. Нема потребе за лошим расположењем, нити било чим сличним. Свесни смо да нисмо добро ушли у меч, нисмо имали фокус на нивоу на коме треба да буде на свакој утакмици коју игра Црвена звезда. Извукли смо поуке и сада смо фокусирани на веома важну утакмицу која следи против Напретка. Морамо да освојимо нова три бода и да остваримо максималан учинак до репрезентативне паузе. Сви играчи су потпуно спремни, и физички и психички. Нема дилеме да ће ко год да изађе на терен дати све од себе да донесе Звезди победу – закључио је Симић.

Повезане вести

Leave a Comment