Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Макаби прејак за Звезду

Кошаркаши Црвене звезде нису успели да савладају једну од најјачих екипа у европској кошарци, али су зато одиграли веома добру партију и претрпели часан пораз – Црвена звезда – Макаби 76:83.

Веома добро су играли момци Светислава Пешића током највећег дела утакмице, међутим поједине лоше одлуке у нападу, неопрезност у одбрани и неки нерезонски шутеви, што су и карактеристике младих екипа, коштали су црвено-беле победе над реномираним ривалом.

Понајбољи у нашим редовима био је најискуснији Петар Поповић, који је постигао 17 поена, ухватио осам лопти и скупио индекс корисности 20. Уједно Поп је био и понајбољи појединац на сусрету, а уз њега ефикасни су били Милутиновић са 15 и Лазић са 10 поена.

Код гостију истакао се ко други до Бејби Шек – Софоклис Скорцијанидис са 19 поена.

Наредну утакмицу наши кошаркаши играју против Цибоне у Загребу, следећег петка.

Повезане вести

24 comments

Djolle дец 4, 2011 at 18:49

Delujemo mnogo kompaktnije nego sa Morisonom, tačno se vidi šta ko igra i koje mu je zaduženje. Ovo već počinje da mi se sviđa, ali jbga kad moramo uvek prvo da tavorimo dok ne ukapiramo kako treba. Mnogo smo bre spori, iako nije kasno da sad počnemo da igramo, očekivao sam i smatrao sam da smo morali ranije ovako.

Reply
bili7 дец 4, 2011 at 09:37

Crvena Zvezda je jedina ekipa u ligi koja nema nijednog stranca…razmislite o tome….skockace se ovo u najskorije vreme, ZVEZDA!!!

Reply
Ivan Niš-Mokranjčeva дец 4, 2011 at 01:10

Ma nije kriv Čović što je najgori igrač u ABA ligi ,nego je kriv onaj što ga pušta da igra a Cvele mu sedi na klupi.E moj Kari,ti od Čovića da napraviš igrača ne možeš jer je to njegov maksimum i to je to, a Cvele i Nedović su budućnost.

Reply
Марко ЦЗБГ дец 3, 2011 at 22:29

Колико је боље без Морисона. Треба сачекати Бојана Поповића да уђе у форму, он је добар играч, играо је за државни тим 2006. и 2009. године. Било би добро кад бисмо довели крилног центра типа Тадија Драгичевић или Лоренс Робертс. Да је јак, висок и да може за 3 да погоди. Још да се врате Васић и Радивојевић и ова екипа може сваког да победи!

Reply
stefan дец 3, 2011 at 21:36

Za razliku od fudbalskog tima ovde se vidi lepa buducnost medju igracima.Samo napred momci sledeca sezona je nasa.

Reply
Gorcilo дец 3, 2011 at 21:20

Moze li link za vaterpolo?

Reply
Stefan Vranje дец 3, 2011 at 20:47

znam da nema veze sa basketom ali da kazem ako su nasi stvarno sve ugovorili sa Borcem oko Mladenovica onda je to veoma dobro pojacanje…danas sam ga gledao protiv Vose i bio je izuzetno dobar..prodor odlican kao i centar sut jedino sto je malo mrsaviji ali sve u svemu dobar igrac…bilo bi lepo dovesti Medojevica jer decko kida ali je to ipak tesko….au ala se nalozili firmasi da ce da nas dobiju ono je strasno 🙂

Reply
delija86 дец 3, 2011 at 20:35 Reply
Deki Delija дец 3, 2011 at 20:33

Ова утакмица је изгубљена на неискуство.. Искрено мало озбиљнији тим би разбио Макаби, јер су ови руку на срце доста грешили. Ал добро момци су се коначно борили и нема везе што су изгубили. Човић… шта рећи о њему.. Јел сте приметили да чим он уђе ми одма журимо, крећемо да губимо лопте и заостајемо?! А шта рећи тек о вођама који су пуни љубави према својој Звезди… Долази нам један од најачих тимова у Европи, а они ништа… Дали ви схватате да би се створила та јебена Српска лига морају прво клубови да нам ојачају?! И сад могу ја и без вођа да навијам тамо, али руку на срце кад један запева, други га гледају ко дебила… Прогутајте то говно и дођите у Пионир и крените и ви да навијате, јер и ви желите да будемо НАЈБОЉИ! Е па ако дођете узбраће се тај процес…!

Reply
kalu дец 3, 2011 at 20:25

Upropasti nas tatin sin pricajte vi sta ocete i lupajte minuse ali cvetkovic mora da ima vecu minutazu nego covic.Sto se tice igre bila je veoma dobra vidi se da petru popovicu kada dobvor udje u mec on ce tako odigrati celu tekmu.Nedovicu odusevio si me!

Reply
DKC дец 3, 2011 at 20:24

Za ovu nasu talentovanu ali i neiskusnu ekipu sigurno je ogromno ohrabrenje kako su odigrali sa jednim od favorita za osvajanje EL.. Nadam se da ce ovo zalaganje danas pozitivno uticati na sledece tekme. Ovaj tim sa Rakocem (ako dodje) i jos 2 crnca moze da kida u Evropi!

Reply
delija86 дец 4, 2011 at 07:48

Ali kako doci do te evrope,a i i ako udjemo taj rakocevic ce tad da ima previse godina , samo mu pare vazne

Reply
Gorcilo дец 3, 2011 at 20:20

Momci su odigrali zadovoljavajuce,pre svega pristupom i htenjem ,e da smo ovako igrali sada bi skor bio daleko bolji, ali cinimi se da stvari dolaze na svoje mesto,uz par pojacanja bice ovo ekipa za respekt

Reply
PERA BOR дец 3, 2011 at 20:19

Igra koja obecava.E da su ovako igrali protiv ostalih sad bismo mozda imali skor 8-2 a ne 2-8.Mene samo nervira ovaj Covic i zasto on ima toliku minutazu kad je operisan od kosarke.Umesto da pusti malog Cvetkovica uz Popovica a ovaj da nam bude 3 plej koji igra po 3-4 minuta on nam je glavni a postize po 3 poena(kao danas recimo).Fale nam dva dobra crnca i mislim da bismo mogli do kraja do gornjeg dela tabele.

Reply
marko дец 3, 2011 at 20:17

GDE JE CVETKOVIC !!!!!!!???????????

Reply
rille83 дец 3, 2011 at 20:12

iako najbolji veceras opet da ga sretnem na ulici tako bi ga isamarao slatko. Pa on bre u zadnjoj cet u dva bitna napada glumi facu hoce sam da zavrsi suta sa poludistance a ima po dva igraca slobodna na trojci. A oog drugog popa bi obesio! Mozete vi malog covu da pljujete kolko hocete ali za njega je dzordan,samo da ima boljeg centra da mu pravi prostor da ulazi u reket i odma pravi dar mar. Nedovic uz par poteza pokazao kakav ce igrac biti,takodje i Milutinovic. A od Lesica,Subotica,Lazica kari ce napraviti reprezentativce. Zao mi je,imali smo neku sansu a na kraju smo sami sebe pobedili ili oduzeli sebi sansu da imamo nadu do poslednje sekunde. Sve u svemu to je makabi i nerealno bi bilo da smo ocekivali pobedu. Ako ovako budemo igrali protiv cibone mozemo se nadati pobedi usred zagreba a sa istom igrom i protiv groblja. Obekujem to bar jedno pojacanje,ja bi iskustvo,posto se na popove sto se toga tice ne mozemo osloniti. Eh,da su Vuk i radeta tu mozda bi to bilo dovoljno bar za neku nadu.

Reply
Nenad дец 3, 2011 at 20:26

Nikad ne poredi Covica i Popovica, ovaj prvi nema nista potrevbno za profesionalnu kosarku, a Popovic je tu kosarku dugo godina igrao moze se reci uspesno, ovo je veliki problem za ekipu, ako Nedovic nastavi da igra beka morano dovesti nekog pleja, ja bi voleo nekog crnca slicnog Omaru Kuku, ili da se Nedovic vrati na pleja a da dovedemo Obenona, Covic je u skoro svakoj utakmici pokazao da je dorastao samo igranja prve srpske lige, Popovic je dosta star van forme treba ga otpustiti, a covica drzati na klupi jer je jos mlad da zavrsi karijeru, a on ce je zavrsiti u Zvezdi ili Fmpu kad se opet formira ta ekipa za 5 godina…

Reply
DS 1989 дец 3, 2011 at 20:58

Scoonie Penn! <3

Reply
Nenad дец 3, 2011 at 20:05

Trebaju nam plej crnac i centar takodje crnac, cenatar tipa Dvejn Dzons sto je neke godine bio u Zvezdi kad su ga odpustili posle 2 dana…

Reply
delija86 дец 3, 2011 at 19:58

E da ste ovako odigrali svaku utakmicu sad bi vam ovo bio jedan od malo poraza,upravo kao leba nam trebaju dva amera,crnaca,pa to i vidite i vi sta cekate vise,trebaju nam da nam povecaju zustrinu,upravo molim vas u ime svih vernih zvezdasa

Reply
jo дец 3, 2011 at 19:58

Ovo i pola utakmica koje smo izgubili ,izgubili smo zbog glupog Bojkota. I vodja koji ni sami ne znaju sta hoce ..

Reply
Alex Krycek дец 3, 2011 at 22:57

Znaju oni vrlo dobro sta hoce. A Covic to ne da.

Reply
dejo дец 3, 2011 at 19:55

BRAVO momci za trud i zalaganje.Puno nam toga treba da stignemo ono sto hocemo.iznenadio me petar pozitivno.covic je puno pokvario sut ne prepoznajem ga

Reply
Raka Delija дец 3, 2011 at 19:54

Igrali smo sasvim zadovoljavajuće.Da su se ovako borili na svakoj utakmici sad bi bili u gornjem domu tabele

Reply

Leave a Comment