Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Симић и Јевтовић – Важна победа и лепи голови

Победа од 3:0 над екипом Напретка учврстила је изабранике Владана Милојевића на првом месту на табели Суперлиге Србије. Оно што такође може да радује навијаче црвено-белих јесте то да су на утакмици могли да уживају у три фантастична гола.

Само три минута након пројектила којим је меч отворио Марко Гобељић, из тешке позиције голмана домаћина матирао је Вељко Симић.

– Добио сам одличну лопту од Бена, ишла је на моју слабију ногу, али пошто сам одлучио да шутнем и видео је иза леђа голамана није било срећније особе од мене. Фантастично смо отворили утакмицу са два гола, одиграли одлично прво полувреме. У другом делу игре смо ушли у ритам који је више одговарао нашем противнику, али постигли смо и трећи, врло ефектан гол, забележили још једну сигурну победу и то је најбитније – рекао је Симић.

У самом финишу меча из слободног ударца са преко 20 метара од гола ефектан гол постигао је Милан Јевтовић.

– Остајемо после сваког тренинга са помоћним тренером Косановићем да вежбамо завршницу и велика је његова заслуга за гол који сам постигао. Срећан сам пре свега што смо победили, јер су нам ова три бода много важна, а наравно и што сам постигао гол. Ово ми је свакако подстрек за даљи рад, да наставим да радим и да будем још бољи. Волим да шутирам слободне ударце у супротни угао, то је сада већ позната моја „кифла”. Значи ми много овај погодак за самопоуздање и посвећујем га својим синовма Андреју и  Матеју, као и супрузи Ивани – рекао је Јевтовић и додао:

– Задовољни смо новим освојеним бодовима, знали смо да је Напредак искусна екипа и зато нам је посебно драго што смо победили и обрадовали наше навијаче лепим головима. Ипак, сада немамо много времена да размишљамо о томе, већ нам је у глави само припрема за наредног противника, јер је утакмица са екипом из Лучана заказана за само два дана – поручио је Јевтовић.

Наши фудбалери у суботу од 20:30 на свом терену дочекаће екипу Младости.

– Никакав умор није присутан код нас, то смо показали и у Крушевцу где су сви играчи одиграли на јако високом нивоу. Одморили смо после утакмице и сада се спремамо за још један меч са незгодним противником. Сигуран сам да ћемо поново бити потпуно спремни, борбени и жељни нових доказивања и победа – закључио је Симић.

Повезане вести

Leave a Comment