Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда мтс и ИДЕА настављају успешну сарадњу

КК Црвена звезда мтс добио је добро познато појачање из својих редова. Компанија ИДЕА и клуб са Малог Калемегдана продужили су сарадњу која успешно траје већ пет година.

По добро познатом рецепту да тим који побеђује не треба мењати, КК Црвена звезда мтс начинио је нови корак у том правцу па је у четвртак званично продужена сарадња са компанијом ИДЕА.

Дугогодишњи партнер Црвене звезде је био праткично део свих успеха црвено-белих у претходних пет година. И стога, на обострано задовољство та сарадња се наставља. ИДЕА и Црвена звезда имају исте циљеве који су везани за спортска борилишта, али и друштвену одговорност и локалну заједницу.

Подсећамо да су ИДЕА и Црвена звезда организовали велики број друштвено-одговорних. Издвајају се помоћ дечијој онкологији, као и пројекти ’’IDEA finish line’’, ’’Win for smile’’ који су за циљ имали интеграцију људи са посебним потребама у друштвену заједницу кроз спорт и креативан рад. Ти пројетки побрали су симпатије и ван граница региона и наишли на фантастичне реакције Евролиге.

Циљеви су и даље исти. Јер, поред терена постоје и друге једнако значајне победе. Више о томе говорила је Наташа Павловић директор маркетинга компаније ИДЕА:

ИДЕА увек тежи томе да препозна и подржи праве вредности. Спорт је свакако једна од њих, а корак ка томе је наставак сарадање са КК Црвена звезда. Ми смо имали чврсту сарадњу, посебно усмерену на локалну заједницу. Надам се да ћемо и у наставку сарадње бити једнако успешно – истакла је Наташа Павловић.

Поводом потписивања новог уговора између клуба са Малог Калемегдана и компаније ИДЕА медијима се обратио и директор КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић:

Велика ми је част што настављамо сарадњу са компанијом која је много учествовала у успесима Црвене звезде у претходним годинама. Оно што одувек потенцирамо је да тимски успех долази синергијом свих сектора и свих партнера који функционишу у оквиру једног клуба. Могу да кажем да је Меркатор, односно ИДЕА дао добар део себе у све што смо радили. Ми креирамо и тражимо фамилијарни дух, тежимо да имамо двосмерну комуникацију са својим партнерима. Наша рука је отворена и спремна за све који желе да помогну у функционисању КК Црвена звезда мтс – истакао је Сунтурлић, а онда додао:

Ово је пета година сарадње. Освојили смо у том периоду 11 трофеја. Ми ћемо се као клуб потрудити да оправдамо указано поверење и желео бих да се захвалим свим запосленима у ИДЕА. Од људи који раде у радњама, до менаџмента па преко људи који раде у транспорту и логистици. Сви су они помогли да клуб несметано функционише у претходних пет година. Хвала још једном и желим нам пуно среће у будућности – рекао је директор Црвене звезде Филип Сунтурлић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment