Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеРепрезентацијаФудбал

Звезда добија новог репрезентативца

Фудбалску репрезентацију Србије током октобра месеца очекују два дуела у оквиру УЕФА Лиге нација. Селектор Младен Крстајић данас ће саопштити списак репрезентативаца за дуеле против Црне Горе и Румуније, а како преносе поједини медији на његовом списку ће се појавити једно ново име нама добро познато.

На списку Младена Крстајића, поред већ позиваних Милана Родића и Ненада Крстичића, требало би да се нађе и име Бранка Јовичића. Јовичић је својим играма, залагањем и пожртвовањем у црвено-белом дресу заслужио позив у националну селекцију, а наступима у Лиги Европе и Лиги шампиона доказао је да може да се супростави и најбољим играчима Старог континента.

Бранко Јовичић је у Црвену звезду стигао пред почетак сезоне 2017/18 из руског Амкара из Перма. До сада је у дресу омиљених боја одиграо 39 сусрета и постигао један погодак, а треба напоменути да је претходне сезоне због тешке повреде стопала током дуела са Чукаричким био принуђен на вишемесечно одсуствовање са терена.

Надамо се да ће Јовичић и у националном дресу показати зашто га прави љубитељи фудбала изузетно цене.

Повезане вести

1 comment

LA[K]I сеп 28, 2018 at 10:29

Svaka cast za Bakulu! Zasluzio je poziv i nadam se da Milojevic vise nece davati sansu Causicu ispred njega. I Jovancic je zasluzlio poziv, ali nije u ovom trenutku realno da ga dobije. Odlicne igrace ima Zvezda, treba cuvati ovaj sjajni tim!

Reply

Leave a Comment