Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Симић – Стрпљиво до тријумфа

Наш офанзивни везиста Вељко Симић истиче важност гостовања Земуну, у оквиру 11. кола Суперлиге, у недељу од 13 часова.

– Екипа Земуна се прилично променила од почетка сезоне и откако сам ја био ту, али свакако да је јако незгодна екипа. После гостовања у Паризу нама је ово изузетно битна утакмица да се вратимо на победнички колосек и мало мирнији одемо на репрезентативну паузу – истакао је Симић који је управо из Земуна стигао на Маракану почетком сезоне.

Брзоноги дриблер зато одлично познаје наредног противника шампиона Србије.

– Очекујем стандардну утакмицу у нашој лиги, да ми будемо ти који ћемо диктирати темпо и имати посед лопте. Они ће вероватно чекати шансу из контри или полуконтре, а на нама је да то спречимо, да створимо што више шанси и реализујемо их на прави начин.

Иако су фудбалери Звезде у напорном, згуснутом ритму утакмица, Симић наглашава да умор не постоји.

– Нема умора, као и увек, а мотивација нам је на додатно високом нивоу да донекле поправимо утисак после Париза. Зато нам је врло битно да победимо и задржимо одличан учинак у првенству. Земун је незгодан посебно на свом терену, уме да затвори прилазе голу, али на нама је да стрпљивом игром нађемо пут до мреже и постигнемо што више погодака.

Симић је уверен и да ће имати праву подршку Делија са трибина Градског стадиона.

– Очекујем одличну атмосферу, биће нашх навијача у великом броју као и увек, на трибинама ће бити и њихове присталице, па верујем да нас чека прави спортски амбијент – завршио је Симић.

Повезане вести

Leave a Comment