Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Моји момци имају карактер

Тренер Владан Милојевић је пред гостовање Земуну (недеља, 13 часова), у оквиру 11. кола Суперлиге Србије, рекао како верује у карактер својих играча.

По повратку из Париза и пред репрезентативну паузу фактички тек ћемо дан пре меча имати тренинг на којем ћемо видети ситуацију што се тиче играча. За Земун имам само речи хвале, то је екипа која се у смирај прелазног рока појачала јако добрим појединцима из иностранства, пре свих мислим на Лукића, Живковића и Трајковића. Имају доста квалитета, из меча у меч подижу форму и уз младе снаге су јако добар противник који може много у првенству – рекао је Милојевић.

Тренер шампиона Србије верује у своје адуте за ово гостовање.

Ми ћемо се припремтии на најбољи могући начин за ту утакмицу и без обзира што на неке играче нећемо моћи да рачунамо, имам поверење у моје играче и бићемо спремни за утакмицу.

Звезда се после меча 2. кола Лиге шампиона и дуела са Пари Сен Жерменом враћа на суперлигашки колосек.

Нису бодови против Земуна унапред уписани. Никоме није пријатно после изгубљене утакмице, али што пре дигнете главу и превазиђете пораз, то сте јачи и већи. Зато су професионалци. Добро је што у фудбалу увек има наредна утакмица и све мисли се одмах усмере на њу. Као што не можете много да се радујете после позитивних резултата, тако и после пораза нема времена да се мисли на њега. То је величина карактера и професионализма, а моји момци верујем да имају карактер, то су више пута показали.

Милојевић се осврнуо и на учешће омладинаца Црвене звезде у Лиги шампиона.

Изузетно сам поносан што смо омогућили нашим младим играчима да могу да се супротставе таквим екипама. Честитао бих и тренеру Братиславу Живковићу и свим играчима у омладинској селекцији. Јако је лепо видети да путујемо заједно истим авионом, они су светла будућност Звезде и од њих их се очекује да касније наставе са успесима. Велика је ствар да играју са гигантима као што су ПСЖ, Ливерпул и Наполи. Одиграли су добро у Паризу, резултат не показује стварно стање на терену, али то је за њих велико искуство. Морате као млад играч да прођете одређене фазе, ово такмичење ће им много значити, као и Црвеној звезди.

Кадровска ситуација пред дуел 11. кола Суперлиге није идеална, пошто Милојевић неће моћи да рачуна на све играче.

Ричмонд Боаћи је почео да тренира, видећемо још каква је ситуација са њим. Вујадин Савић сигурно неће играти против Земуна, обновио је ту повреду, али је добро што иде репрезентативна пауза и верујем да ће се брзо вратити. Има још проблема услед прехладе и вируса, па ћемо више знати после тренинга – завршио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

zvezdan окт 6, 2018 at 17:04

Tvoji momci bi trebalo manje da pricaju a vise da treniraju !!!

Reply
Mississauga окт 6, 2018 at 15:12

Šta misliš Miloje , da se ugledaš na Bratislava , pa da protiv Liverpula budemo lavovi a ne čivave kao u Parizu ?
Uopšte nije bitno da li ćemo izgubiti .

Reply

Leave a Comment