Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Јовељић – Победа важнија од гола

Млади, талентовани голгетер Дејан Јовељић био је стрелац првог поготка за Црвену звезду у победи над Земуном са 2:1, за крај 11. кола Суперлиге.

– Било је тешко време за играње и најбитније да смо освојили нова три бода, није важно ко постиже голове. Хвала свим навијачима који су нас бодрили и у Земуну. Идемо даље, прво нас чека пауза, а онда предстојећи изазови на домаћој и европској сцени – рекао је Јовељић.

Момак рођен 1999. године користи сваки тренутак да покаже раскошан таленат и вредно ради да буде још бољи.

– Трудим се кад год добијем шансу да покажем све оно што знам. На мени је да вредно радим и још више и јаче тренирам, и да чекам да опет добијем прилику.

Јовељић као капитен предводи омладинце Црвене звезде у Лиги шампиона, и био је стрелац на сусретима са Наполијем и Пари Сен Жерменом.

– Тешко је пребацити се са омладинског на сениорски фудбал, али нема изговора. То мора да се уради на најбољи могући начин, на мени је да се што брже прилагодим.

И нашем талентованом нападачу пријаће предстојећа двонедељна пауза због репрезентативних обавеза.

– Искрено, доста ће ми значити пауза да напуним батерије и да се спремим за наредне утакмице. Верујем и да је онда још бити голова, али и победа што је најважније – закључио је популарни Јовеља.

Повезане вести

4 comments

ReD окт 8, 2018 at 21:30

malog treba stalno foesirati u prvi tim

Reply
Goran окт 8, 2018 at 15:21

Gde je sada onaj lik sto je pre nekog vremena ovde pricao da Jovelja nema pojma…Prosle sezone preko 40 golova za omladince,vec 30tak golova za mladje reprezentacije i 5 za prvi tim Zvezde+2 u omladinskoj LS…Rekao sam ja suvo zlato,on moze da nas resi svih problema ako ga budemo dobro cuvali…

Reply
Србин са Космета окт 7, 2018 at 23:07

Суво злато!
Само напред Јовеља!

Reply
Darko окт 9, 2018 at 02:44

Pravi komentar! Kratak i jasan! Bez politike, mrznje, trovanja duse i ostalih odvratnih stvari! Pozz za moj Leposavic i sve Srbe sa Kosova i Metohije!

Reply

Leave a Comment