Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Инциденти у Подгорици

У овим моментима у подгоричкој хали „Морача“ игра се дерби меч 2. кола регионалне АБА лиге. Дуели Будућности и Црвене звезде посебно у Подгорици увек су били на ивици ножа, а тако је и овога пута.

Почетком друге четвртине дошло је до сукоба на трибини на којој се налазе навијачи домаће екипе. Уз скандирање „Уби цигана“, домаћи навијачи су са трибине избацили неколико момака за које се сумња да су присталице црвено-белих.

Пре овог инцидента на мети домаћих „Варвара“ био је и председник КК Црвена звезда мтс Небојша човић који је вређан најпогрдинијим покличима са трибина.

На срећу ситуација се смирила па је меч настављен.

Повезане вести

3 comments

Србин са Космета окт 8, 2018 at 00:14

Тражити изуузеће Радовића,Јавора и Драгојевића(усташа и милогорца,потомка нечовека Секуле Дрљевића)

Reply
MILOS RANKOVIC окт 7, 2018 at 21:21

DZABE BOKANI BOKALI STO KUPUJES SUDIJE BACANJA BUDUCNOST 43 ZVEZDA 16 IMA BRE DA VAS ODUCIMO OD KOSARKE IMA BRE DA VAS RAZBIJAMO STALNO PO 20 RAZLIKE I VISE GDE GOD NAS VIDITE BEZITE A STO STE TUKLI NAVIJACE ZVEZDE POKAZUJE KAKAV STE NAROD DOSLO PAR NJIH GOSPODINE COVICU OVOG RADOVICA KAD DODJE U BEOGRAD DA SUDI ZVEZDI KAO OVIM SABANIMA OVAKVU KRADJU NISAM VIDEO ZA 39 GODINA ZIVOTA POZDRAV BOKAL HOCES U BEOGRAD DA DODJES OPET SA PISTOLJEM KO PROSLE SEZONE DZABE TI A O NASOJ ZVEZDI TRENER DESETKA REGLAND ODLICAN SVI ODLICNI ALI TREBA NAM JEDAN PLEJ NEMOZE COVIC AKO DOVEDEMO PLEJA MOZEMO DA UZMEMO EVRO KUP OVA EKIPA IMA SVE STO TREBA SRCE DUSU BORBENOST DA JEDAN PEPEROGLU KOJI IMA 36 GODINA NA 20 RAZLIKE UKRADE LOPTU I STEZE PESNICU ZNACI DA JE MOTIVISAN STO POSTO SVE ZASLUGOM TRENERA KOJI IMA PREVISE ISKUSTVA I NA KRAJU DELIJE POMOZITE OVIM MOMCIMA ZASLUZUJU TO MOLIM VAS

Reply
Josif окт 7, 2018 at 21:09

Битно дасмо ове шабане други пут у 2 недеље одучили од кошарке.Непоновљив осечај кад видим оног дебелог како блеји поред аут линије па кад затражи тајм аут па нешто галами на енглеско као „what are you f—–g douing“.нико даму објасни даје прошлогодишња титула поклоњена и да нема више шта да тражи ове сезоне.Честитке момцима,после оног мучења у фудбалу ово је мелем за душу.позз

Reply

Leave a Comment