Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Сви Звездини репрезентативци

Репрезентативна пауза добро ће доћи фудбалерима Црвене звезде и да мало предахну, али одмор не важи за све, јер ће многи од њих играти за националне тимове.

На списку А репрезентације Србије нашла су се тројица фудбалера – Ненад Крстичић, Милан Родић и дебитант Бранко Јовичић.
Они ће бити на располагању за мечеве Лиге нација, односно дуеле „орлова“ на гостовањима Црној Гори (11. октобар) и Румунији (14. октобар).

Позив за наступ у младој репрезентаији Србије, пред којом је сама завршница квалификација и овера пласмана на Европско првенство, добио је талентовани леви бек Алекса Терзић.

Нашег десног бека Филипа Стојковића чекају мечеви за репрезентацију Црне Горе, такође у Лиги нација, и то у истој групи у којој је и Србија, па ће имати прилику да се нађе наспрам саиграча из Звезде.

За репрезентацију Коморских острва и овога пута би могао да наступи Ел Фарду Бен, чији национални тим чекају дуели са репрезентацијом Марока у квалификацијама Купа афричких нација. Ричмонд Боаћи се вратио у селекцију Гане добрим партијама у црвено-белом дресу и биће на располагању за мечеве у истом такмичењу против Сијера Леонеа.

Звездин штопер Милош Дегенек има обавезе у репрезентацији Аустралије која треба да одигра пријатељски меч са Кувајтом 15. октобра.

Боје омладинске репрезентације Србије, у склопу припрема за мечеве првог круга квалификација за ЕП, могли би да бране наш голман Милош Гордић, односно дефанзивац Дамјан Даничић и фудбалери средине терена Жељко Гаврић и Радивој Босић, наш трио који је на позајмици у Графичару. Омладинска селекција имаће провере против вршњака из Русије 11. и 13. октобра у Старој Пазови.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment