Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Рачић пуни Звездину касу?

Урош Рачић је пре само неколико месеци за 2 милиона евра и 20% од наредног трансфера прешао из редова Црвене звезде у шпанску Валенсију. У редовима „слепих мишева“ није се најбоље снашао и тренутно кроз „Б“ тим покушава да избори место у најбољем саставу. И поред тога већ сада су се појавиле информације да су поједини клубови заинтересовани за његове услуге.

Како преноси шпански „Ел Гол Дигитал“ млади репрезентативац Србије налази се на мети спортског сектора Еспањола. Представници каталонског клуба траже замену за Марка Року који игра одлично током ове јесени и већ се налази на мети шпанских гиганата Реал Мадрида и Барселоне, а идеалну замену виде управо у бившем фудбалеру црвено-белих. Тиме би Рачић који је летос потписао петогодишњи уговор са Валенсијом могао Црвеној звезди да донесе нове приходе уколико дође до трансфера који се све чешће помиње.

Двадесетогодишњи Краљевчанин у наш клуб је стигао из редова ОФК Београда и током три сезоне у којима је носио црвено-бели дрес одиграо је укупно 44 сусрета и био стрелац три поготка. Са Црвеном звездом је освојио две титуле шампиона Србије 2016. и 2018. године.

Повезане вести

Leave a Comment