Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Калуђеровић и Евандро срушили „грађевинаре“

Aндрија Калуђеровић
Aндрија Калуђеровић

Шок утакмица на Бањици! Видно уздрмани поразом у дербију и дешавањима у клубу у протеклих недељу дана, фудбалери Црвене звезде су се изузетно намучили да савладају одличну екипу Рада у 14. колу Јелен Суперлиге – Рад – Црвена звезда 1:2 (1:0).

Почело је одлично по нашу екипу, обзиром да смо након већег поседа лопте брзо дошли до праве шансе, али је Евандро главом са леве стране тукао директно у голмана Даниловића. Након подужег периода игре без неких прилика, са свега пар јалових удараца ка голу оба голмана, некадашњи омладинац нашег клуба, високи Иван Рогач, успева да савлада Бајковића прецизним ударцем главом у 39. минуту.

До краја првог дела игре није остало пуно времена, те конкретних прилика није ни било. Друго полувреме су изабраници Роберта Просинечког почели знатно агилније, а „круна“ напада и поседа лопте стигла је у 59. минуту, када је Евандро успео да искористи своју шансу, те након  додавања са десне стране у шеснаестерцу Рада успе да пошаље неодбрањив ударац  ка мрежи Даниловића. Голман домаћих је успео да реагује, али не и да довољно скрене лопту – 1:1.

Подршка Драгану Џајићу
Подршка Драгану Џајићу

Наставила је наша екипа са атацима, увео је Роби у игру Калуђеровића и Димитријевића, који су заменили индиспониране Мезенгу и Вешовића, што је дало резултата. Имали су домаћи и своје прилике, али је до победе дошла Звезда. Сјајан пас у срце шеснаестерца успео је из прве Калуђеровић да претвори у погодак у 93. минуту поред два чувара, донесе Црвеној звезди три важна бода и тако на неки начин умањи притисак пред последњи меч ове јесени са новосадском Војводином.

Стадион: ФК Обилић
Гледалаца: око 2.000
Судија: Драган Костић
Стрелци: Рогач 39. – Евандро 59. и Калуђеровић у 93. минуту.
Жути картони: Рогач, Јовановић.

Рад: Даниловић, Јовановић, Оцокољћ, Рогач (од 73. Станојевић), Распоповић, Лековић, Божичић (од 58. Андрић), Митровић, Миливојевић, Лука, Којић (од 69. Перовић). Тренер: Небојша Вигњевић.

Црвена звезда: Бајковић, Микић, Мијаиловић, Ади, Петковић, Ковачевић, Евандро, Вешовић (од 62. Димитријевић), Лазовић, Борха, Мезенга (од 75. Калуђеровић). Тренер: Роберт Просинечки.

Повезане вести

86 comments

miki дец 5, 2011 at 00:40

Podrzavam pricu da se da sansa klincima! Pogotovo stojkovicu, siguran sam da nista losiji nije od mikica!
Micko je vec igrac i on je stvarno vec standardan, ali trebaju nam jos 2-3 igraca iz omladinske skole koji ce ulaziti u igru….
Recimo Causic i Ozegovic, treba im dati sansu uz 2 -3 dobra pojacanja u prelaznom roku bice to dobra zvezda! Jednostavno nemamo sta da izgubimo…

Reply
aleksa дец 4, 2011 at 21:59

trebamo da uzmemo jednog špica razbijača ,može Gomeza iz Bajerna nek deli minutažu sa Kavanijem.Ovo pišem zato što neki misle da smo mi Real Madrid

Reply
realno, zar ne дец 4, 2011 at 21:41

andrija, zvezdin pipo inzagi, a korejci nude 750k necega za njega
smesno, jeste da zna da nervira, ali zna i da zabija golove

lekic se vraca, sad kad anrija i on pocnu da resetaju mreze
iza njih preporodjeni evandro, bozic razbijac pored njega ,po krilima pacheko i lazovic, u odbrani adi, toloi, vinsente iz ceare i todorovski

nje gi cepamo bre, cvreno bela nacija je i dalje u igri za duplu krunu, sta vam je bre, ne postoji tim na svetu niti liga na svetu gde neka ekipa moze da redja non stop pobede

vec u prvom koli igraju u pazari, pa onda slede gostovanja radu pa ofki itd
docicemo do derbija na minus 3 ili minus 2, onda dobijamo 1 4 u derbiju, vracamo za sve promasene sanse unazad 3 godine

pantelar zabija het trik i trci ka severu a crveno bela nacija u ekstazi

we still belive!

Reply
Realan дец 5, 2011 at 08:34

Brate,al je tebi dobro.

Reply
Hahahahaha дец 4, 2011 at 18:57

A reci ti meni „grobarcino“ zasto si ti na zvezdinim vestima,a posle pricate da nemate komplekse.Ajde sine idi gledaj malo svoje dvoriste inace posto si na zvezdinim vestima verovatno ne pratis svoj voljeni mali klub pa da te informisem da vas punila Buducnost u basketu.Kad vec imate +7 i kad ste vi vec osvojili titulu sto dolazis na nase vesti kad ima toliko foruma Partizana imas toliko sajtova Partizana a ti dosao ovde.Super osvojili ste titulu sad idi uzivaj negde i slavi jadni mali kompleksasu,imali smo Mitica,Dzajica,Sekularca,Pizona,Piksija koji vam je zabio iz kornera,Vidica,Stankovica,Lukovica,Bastu,Zigica,igrace koji obozavaju Zvezdu Ninkovica,Ivanovica,Teodosica,imamo buducnost nase omladinske skole gde sve kategorije dominiraju ja sam od vasih omladinca cuo samo za Aksentijevica,Nastasica,i Markovica a o nasima se stalno prica Dmitrovic,Spajic,Stojkovic,Causic,Zorica,Mijailovic,Srnic,Jankovic svi ce oni biti veliki igraci i reprezentativci tako isto i bivsi omladinci kojima je u srcu i dalje Zvezda Cosic,Djuricic,Matic,Radakovic a sad pukni od muke ! ! !

Reply
Saša дец 4, 2011 at 18:45

molim ovog Sašu da promeni ime,doda nešto pored imena,ali i nije važno jer će mu komentar biti u debelom minusu.

Reply
PERA BOR дец 4, 2011 at 18:44

E gledaj ako te zanima na b92 ovi tvoji gube od Buducnosti!!!

Reply
PERA BOR дец 4, 2011 at 19:00

Ovo je bilo za onog iskompleksiranog grobara ali sad vidim da ste mu izbrisali komentar.

Reply
Hahahaha дец 4, 2011 at 18:32

I ja volim da sluSAMROK,da navijam iz sveg srca za Makabi Petah Tikvu volim da odem do Sente jer je tamo lepo vreme i volim da svaki dan govorim onu staru Smrt fasizmu,Sloboda Partizan 2-1

Reply
PERA BOR дец 4, 2011 at 18:28

Grobari znaci drmaju vas kompleksi i na +7.

Reply
dejo дец 4, 2011 at 17:48

da li neko zna sta se namjerava sa Lazovicem.Da li ce ugovor produziti?ako ne produzi bolje ga je sada prodati nego cekati kao sto je bio slucaj sa ninkovim. A najbolje ga je ne prodavati nikako jer nam je najbolji igrac

Reply
Dražen дец 4, 2011 at 17:21

Ja prosto ne razumijem kako mozete opet reci da je Petkovic bio los. Konstantno se neki igraci i posle dobrih partija na netu napadaju, bas kao sto je bio slucaj sa Kaduom. Po meni je Petkovic danas bio jedan od najboljih na terenu, ako ne i najbolji, bas kao i protiv Partizana.

Reply
Александар М. дец 4, 2011 at 17:24

Slazem se sa tobom. Vraca se u fomu…

Reply
Slobodan дец 4, 2011 at 17:18

Bitno je zbiti redove i dobiti jos Vojvodinu, a zatim sledi prelazni rok… Mozda je sada trenutak da se ispred svega podmladi ekipa, da se dovedu Luka Milivojevic, Filip Mladenovic, Filip Kostic, Maksimovic… Da se iz omladinskog pogona povuku Spajic i Ozegovic… Da se mozda vrate Tosic, pa sto da ne i Lekic… I da se dovedu jos dva stranca, ali top klase, jedan na spicu i jedan na desnom beku… Uz prodaju Adija,Vilotica,Kaludjerovica i Kadua, i oslobadjanje na ovaj ili na onaj nacin fudbalera koji su nedostojni crveno-belog dresa (Petkovic,Reljic,Ignjatijevic,Vesic), valja vec sada postepeno renovirati ekipu i to zavrsiti zakljucno sa letnjim prelaznim rokom…
Neko moje vidjenje ekipe je :
Bajkovic (Kirovski,Dmitrovic), Tosic (Mladenovic), Cosic (Spajic), Maksimovic (Mihajlovic), Bagayoko (Stojkovic,Mikic), Kovacevic (Mijailovic), Evandro (Paseko,Causic), Dimitrijevic (Milivojevic,Jankovic), Lazovic (Vesovic), Borha (Kostic), Alves (Mezenga,Lekic,Ozegovic)

Reply
DS дец 4, 2011 at 18:00

Daj ne lupaj zasto je Vesic nedostojan naseg dresa decko je bas dobro branio kad god je imao priliku,a ti bi hteo da prodamo i Reljica i Petkovica pa da ostanemo na Mladenovicu.Mladenovic je odlican i igrace u prvoj postavi Tosica cak i da vratimo on ce za 6 meseci opet biti prodat,a zasto da prodajemo solidnog Petkovica kad je tek dosao.Uprava verovatno nece zapaziti Bagajoka kome ugovor istice na leto pa bi ga sad dobili za najvise 300.000 evra,zbog toga u prvu postavu bih ubacio Stojkovica decko je odlican i mnogo bolji od Mikica.Dimitrijevica bih odmah prodao zato sto nema pojma,vec je uprava rekla da Stojic nece da nam proda Milivojevica,jos jedna tvoja greska je sto si u prvu postavu stavio Borhu a ne Kostica pa nisu nasi ludi da se bore mesecima sa Partizanom za njega da ga najzad dovedu i da greje klupu Borhi koji je danas samo usporavao igru i nista nije pokazao,i ti bi bacio pare za Alvesa a za duplo manje para mozemo dovesti mnogo bolje brze i efikasnije igrace ( Kasalica,Purovic ).Inace ne znam dali si cuo da Robi hoce da renovira tim znaci u prvu postavu Stojkovic,Maksimovic,Mladenovic,Paseko,Kostic,Kasalica.

Reply
Stefan дец 4, 2011 at 18:10

Pa kada je to Borha ubrzavao igru?Umesto brzog,prodornog i pokretljivog krila,nama igra volina koja čim primi loptu okrene zadnjicu protivničkom igraču i samo se gradi…dao je 15 golova u brazilskom trećeligašu i sad je on igrač za Zvezdu?

Reply
Ognjen дец 4, 2011 at 17:15

Alo bre ljudi pa Petkovic je najbolji igrac danas bio, sta vam je najbolja partija od kada je dosao…

Reply
Blade_DS дец 4, 2011 at 17:06

Ови чисто црвени дресови јебу кеву ! 🙂

Reply
kole дец 4, 2011 at 17:02

uz zvezdu sam jos zato sto verujem u Dzajicev povratak i dobar rad,kao i zbog nade da ce povratak pomenutok doneti sa sobom veca ulaganja generalnog sponzora,i tako se dovoditi kvalitetni igraci. ako se isposavi da je Dzajic samo covek iza kojeg hoce da se kriju lopovi onda ne vidim razlog nerviranja.
inace danas mi se svidela igra petkovica i kovacevica. bilo je gresaka ali vidi se poboljsanje u njihovoj igri. lazovic je preterao danas i treba pricati sa njim da se ne dize toliko pa i da ga trazi real. razume se zelja za dokazivanjem ali ne sme sebe da stavlja iznad tima. borhu bi istog momenta vratio u Brazil jer decko usporava igru. ja bi poludeo da trcim kao konj a on da usporava. spicevi realno nisu za ovo sto mi igramo. svaka cast kaludjerovicu sto nas je izvukao. mezengu bi ostavio zato sto je mlad i moze da napreduje vremenom. on je jednostavno rano poceo da se forsira i sad kada ima 23 godine ocekuju svi od njega da igra kao matori 🙂
novi desni bek nam treba,brzo levo krilo(dosta vise sa borhom,spor je),brzi napadac,stoper i bolji vezni(dimitrijevic i kadu idu,sigurno). upravo,mislim,da ce se to i traziti. moje zelje su Kostic,Kasalica,Maksimovic. ostalo kako bude.

Reply
dejo дец 4, 2011 at 17:02

nama treba desni bek od mikica nema koristi petkovic polako pocinje da igra kako treba

Reply
Стефана МЦЗ дец 4, 2011 at 17:06

Pa mali Stojković!

Reply
DS дец 4, 2011 at 17:07

Filipa Stojkovića ne desnog beka!

Reply
aleksandar kš дец 4, 2011 at 17:51

Filip Stojković je pravo rešenje,a i još 5-6 klinaca iz omladinske pa da vidimo sa čim raspolažemo,dosta je više loših stranaca vreme je da se naša deca stave u prvi tim posle 5-6 godina.

Reply
CZovac дец 4, 2011 at 17:00

Mogu li bolji poznavaoci omladinske skole FK CZ, da naprave spisak sa fudbalerima koji su nas klub napustili u protekle 3-4 godine, a da nisi ni dobili sansu da udju u prvi tim!?!!?!
Danas se pokazalo (Ivan Rogac) da dovoljno kvalitetnih igraca imamo bas kod nas, ali da ih se lako odricemo!

Reply
Стефана МЦЗ дец 4, 2011 at 17:07

Ne znam da li je Đuričić dobio priliku da zaigra za prvi tim, ne sećam se da jeste. Ćosića dadosmo, pa ga sad pozajmljujemo.

Reply
Djolle дец 4, 2011 at 23:17

Đorđe Despotović iz Spartaka, Pršo i Mrkela (doduše mislim da je on na jednoj utakmici ulazio ali nakon toga ništa) iz Rada, Milan Milanović, levi bek koji sada igra ako se ne varam na pozajmici u Sijeni, Đorđe Đurić koji se pokačio sa upravom…Eto, toga sam se setio, možda ih ima još. E sad, ne ulazim u to da li su procene da Mrkela i Despotović nisu dovoljno napredovali i da se ne mogu da pomognu Zvezdi pa se svesno ustupljeni drugim klubovima ispravne,.

Reply
CZovac дец 5, 2011 at 01:21

Prema sajtu transfermarket, sadasnji klub, cena, pozicija!
*Cene za neke igrace su previse niske!
Cosic U.- CSKA M (1 000 000e) Stoper
Rogac I.- Rad ( 100 000e) Stoper
Mrkela A.- Rad (200 000e) Sredina-krilo
Prso – Rad (250 000e) Napad
Djuricic F.- Hereven (2 500 000e) Sredina-centralni vezni
Despotovic Dj – Spartak S (350 000e) Napadac
Milanovic M.- Siena (350 000e) Stoper
Denkovic S. – Hapoel Haifa (???) Napadac / l.krilo
Djuric Dj. – sadasnji klub mi nije poznat, kao ni cena, stoper! (moguce da je u Radu, ali nisam siguran)
Radakovic U.- Proleter NS (???) Stoper / z. vezni
—————————————-
Mozda nisu svi izgubljeni za vreme ove „vlasti“ ali su izgubljeni!
Mozda nisu svi kvalitet za Zvezdu, ali nisu dobili sansu!
Da li je problem u IGRACIMA ili u nasem klubu ili u menadzerima, ko zna!?
Cinjenica je da smo gubili velike pare, i da se to nastavlja!
—————————————-
Nazalost, ovu su samo neki igraci koji su otisli iz naseg kluba, a da nisu ostavili ni trag u njemu, osim imena u nekim papirima, poneka slika ili snimak!
—————————————
Da li sada mozemo da znamo sa kojim igracima nas klub ima PROFESIONALNE ugovore, sa kojima o stipendiranju, a koji klinci trce u dresu Zvezde tek onako!?
Ko je gde pozajmljen, na koliko, da li tamo igra ili greje klupu?

Reply
Djolle дец 5, 2011 at 12:34

Vukan Savićević, Veljko Simić, Stefan Mihajlović, Ognjen Ožegović, Fića Janković, a imao ga je i Uroš Radaković…Problem je što su svi ovi momci maloletni i ako neki klub roditeljima u zemlji u koju igrač treba da pređe nađu uhlebljenje ovi igrači mogu otići za siću…Kad bih ih zadržali nakon punoletstva to bi već bilo nešto…Momci iz Sopota imaju ugovore (ne znam da li svi ali većina) i to je prava stvar.
Mislim da je situacija takva, ako grešim neka me neko ispravi a ti mi nemoj zameriti.

Reply
Стефана МЦЗ дец 4, 2011 at 17:00

A su ih srušili, do mojega, izvinjavam se na izrazu. Tuga od utakmice, tuga!!! Igra bez ideja, panika u odbrani, nije ni čudo što nam je veći posed lopte kad se svaka druga vraća Bajku.

Reply
Dejan Milisic@hotmail.com дец 4, 2011 at 16:59

Eto,a vi jos pljujte Kovacevica i Kaludjerovica,a hvalite Mezengu….

Reply
delija86 дец 4, 2011 at 17:51

Taj koji ti je udario minus pratio je tekstualni prenos utakmice

Reply
Kovac дец 4, 2011 at 18:46

Slazem se.. Kaludjerovic je, koliko god to nekima smetalo, nas najbolji spic trenutno, a kapiten se polako vraca, samo jos da sumeri pasove unapred 🙂

Reply
Dejan Milisic дец 4, 2011 at 19:06

Neka ih,neka udaraju minuse…Kaludjerovic je jedan od najboljih spiceva u ligi,a Kovacevic izuzetan covek,odlican igrac koji se vraca u formu…a ovi stranci(cast izuzecima),da su kvalitetni igrali bi na zapadu,i ne bi trcali po nasim livadama…

Reply
Ryber Palunko дец 4, 2011 at 22:54

Ajde brate, oduzmi golove koje su dali stranci u ovoj polusezoni, kao i bodove, i javi mi, je l’ opstajemo u Super ligi?
Inače, to bi se moglo reći i za naše, da znaju išta, ne bi igrali na tim istim, našim livadama, je li tako?

Dejan Milisic дец 5, 2011 at 00:26

Brate rekao sam cast izuzecima…Zasto bi kvalitet dosao u Srbiju,a ne na zapad…

marakana дец 4, 2011 at 16:34

nema veze ova losa igra sa porazom u derbiju, mi tako igramo cele sezone,kod nas jos uvek neki igraci ulaze u formu a evo ga kraj jesenjeg dela ! komentari tipa, bitna su 3 boda i doci ce bolje igre,su obicna glupost jer svo ovo provlacenje na tzv malim utakmicama dodju na naplatu na bitnim mecevima kao sto je derbi,kada ne mozemo ozbiljnije da ugrozimo protivnika .

Reply
Era дец 4, 2011 at 16:33

Bajkovic-nije ni imao preteranog posla. kod gola nista nije mogao
Mikic i Petkovic-ni jedan pravi centarsut,ni jedno pravo ubacivanje.
Adi i Mijailovic-uglavnom su cistili sve napade,ali su u nekim trenucima i kiksali
Kovacevic-odlican.trcao je,pomogao u odbrani,lepo menjao stranu…
Evandro-dobar,ali moze on mnogo bolje
Lazovic-driblao je,ali mora da zna da kada predribla jednog fudbalera da treba da odigra. preterao je danas sa driblanjem.
Vesovic- nista nije igrao danas
Borha- par puta se lepo oslobodio cuvara, ali on isto kao i Evandro mora bolje, a i moze bolje
Mezenga- jedino sto je danas dobro uradio je sto je ostavljao povratne. nije ni jednom sutirao
Kaludjerovic- takav je igrac…nasao se u pravo vreme na pravom mestu

Reply
Zvezdaš Rijeka дец 4, 2011 at 18:00

Sve potpisujem osim ovoga za Petkovica, mislim da je jedini imao nekoliko preciznih centarsuteva !!
i plus sto je namjestio gol Andriji…

Reply
Savo дец 4, 2011 at 16:25

Jedno pitanje za Robija, ako slucajno procita. Zasto se kod izvodjenja kornera ne postavljaju igraci na obe stative? Danas prvi gol ne bi ni primili da je bio postavljen igrac na daljoj stativi, a i umalo da u nadoknadi vremena primio isti gol posle kornera. Prateci fudbal ceo zivot video sam bas mnogo situacija gde su igraci na stativama spasavali vec vidjene golove. S obzirom da nam je branjenje prekida ocajno, mislim da bi ovo doprinelo makar malo boljoj odbrani.

Reply
Robi дец 4, 2011 at 16:40

e u pravu si,pokusacemo to da vezbamo,ali uprava mora bolje igrace da dovede. pozdravlja te tvoj Robi 🙂
i da,hocu simensa za sponzora 😀

Reply
Sasa дец 4, 2011 at 16:59

ajde franjin glodaru razguli sa sajta

Reply
gazz дец 4, 2011 at 17:10

ovaj gore komentar sam ja napisao zato sto mislis da Robi ovo cita. on trenutno vecera,u trenutku kada si pisao je sigurno razgovarao o utakmici,sad juri ribe po gradu,pa ce da spava,pa sutra trening…do tada ce tvoj komentar da nestane 🙂 nista licno,malo zezanje 🙂

Reply
Savo дец 4, 2011 at 20:55

Ma nije moguce da si to bio ti, bio sam siguran da je to pravi Robi. A inace sam toliko glup da ti se zahvaljujem sto si mi objasnio sta i kada gore pomenuti radi.

Теша_Делија!!! дец 4, 2011 at 16:25

A Stojic odigrao iz 1-2 u kladionici?!

Reply
Александар М. дец 4, 2011 at 17:22

Kvota 30!

Reply
delija86 дец 4, 2011 at 16:24 Reply
pedja дец 4, 2011 at 16:27

treba otici na trening tih fuksi i odrziti im predavanje na temu DUH ZVEZDASTVA! i dati otkaz naravno

Reply
Теша_Делија!!! дец 4, 2011 at 17:15

Pa sta, devojke navijaju za patlidzan a igraju za Zvezdu. Pa verovatno 30-40 posto zvezdinih srba navija za patlidzan ali je dobilo poziv od Zvezde, a Zvezda se ne odbija. Moj drug je glodar, branio je u mladjim kategorijama HNK, igrao godinu dana u svici, vratio se u srbiju i sad brani za omladince Zvezde.

Reply
Zvezdaš Rijeka дец 4, 2011 at 16:20

Samo da kažem kratko…
Meni se dopala formacija protiv Smedereva u kupu , s tim da bi mi stoperi bili kao danas a Stojković na beku !!
Mi smo daleko bolje igrali prolećni dio prošlog prvenstva ali smo tad imali Ninkova i Tošića koji su ipak bili motor ove ekipe..
Treba strpljenja za slaganje tima, a ne mi prodamo 2 ključna igrača i onda sve ispočetka sa nedovoljno dobrom alternativom, e ne ide to tako…
Sjetite se kupa i u prvoj kad smo pukli 2-0 na pašnjaku, nismo loše igrali, čak bili boli prvo pol , u revanšu nismo imali ne znam koliko šansi ali smo ih trkački pokidali skroz i nismo im dali da dišu….
I danas, igrali smo ok od 45. min do gola za 1-1 , i opet kad je gorilo pod nogama zadnjih 10-ak min smo pojačali, čime smo pokazali da se može ali tako treba svih 90 minuta !!!
Opširniji osvrt na meč sa Vračara možda otkucam kasnije :):)
Bitno da smo uzeli danas 3 boda, da je dobo bilo, nije, ali eto, moramo tući i Vošu da koliko toliko mirniji odemo na pauzu…
ALE ALE ALE OOOO

Reply
delija86 дец 4, 2011 at 16:18

dovedite bre dva visoka stopera vise i da ne strepimo od kornera bilo nasih bilo tudjih jbt

Reply
Nemanja дец 4, 2011 at 16:15

Ne mogu a da ne kazem ,,Robi sta im pricas na treningu“ ? ? ? prekidi,staticnost…nece se nista resiti ako samo Dzaja dodje…moraju neki da odlaze iz kluba !

Reply
escort дец 4, 2011 at 16:10

Predraga Luku poznajem jos dok je igrao za Mladi Radnik iz Pozarevca. Decko je VELIKI Zvezdas, vise puta je sa ekipom isao na vece utakmice Zvezde! A koliko zna i moze, videli smo danas. Igra i levo i desno i u sredini, pokretljiv, odlican sa loptom i uzasno brz! Da naglasim da se skoro vratio na teren posle loma noge! Njega MORAMO da dovedemo! Bio je igracina i u Radniku, a sad izrasta u ASA! Znaci Luka, F. Kostic, Maksimovic, mozda Kasalica i DOBAR PROVEREN spic! Uz Paseka, D. Mihajlovica i mlade snage (Jankpvic, Stojkovic, Ozegovic, Spajic, Srnici, Krneta…) bice to ekipa za respekt.

Reply
Zvezdaš Rijeka дец 4, 2011 at 18:04

Da, i meni se danas on dopao najviše od svih Radovih igrača, izuzetno brz i prodoran igrač, kod nas bi samo tako mogao da se uklopi i lomi kičme..
Danas sam ga prvi put gledao i baš mi se dopao, koliko mu je godina ?

Reply
Dejo дец 4, 2011 at 16:10

Lukicu idi zajedno sa upravom Crvene Zvezde ,jedino sto treba da ostane Gasprom u Crvenu Zvezdu da se vrati Dzajic i ostali pravi Zvezdasi novi sponzori trebaju u Crvenoj Zvezdi od igraca treba zadrzat sve Zvezdine mlade igrace ,Li Adija ,Mijailovica ,Paseka i Lazovica vratite Rogaca u Crvenu Zvezdu nova upravo Crvene Zvezde

Reply
Alex Krycek дец 4, 2011 at 23:25

Simens!

Reply
jovan дец 5, 2011 at 18:13

mani se odlazaka i rasturanja kluba,treba da dodju sponzori i jedan dobar sportski direktor,ili bar neku ko ce pomagati robiju u dovodjenju pojacanja.

Reply
jovan дец 4, 2011 at 16:05

Ovo nije moja zvezda,ja ovakvu ne poznajem…

Reply
CzvBoys дец 4, 2011 at 16:05

Robi, menjaj na 4-4-2 pod hitno, nemamo mi igrače za 4-3-3… Ne znam kako Vam se čini ovaj Milivojević ali nije danas mnogo toga pokazao! Mikić -najgori desni bek u istoriji Zvezde.Dečko je zalutao u fudbal, pa on ne može da reši jedan na jedan, nema prodor, centaršut mu je kako vetar dune i zato treba malog Stojkovića ubacivati pre njega! Mali Mijailović je naš najškolovaniji fubaler, dečko igra jednostavno , bez nekih izmišljenih poteza…zna lepo odigrati, dobar je u defanzivi i biče od njega nešto! Ostale ne bih komentarisao…

Reply
Vlada Tosic дец 4, 2011 at 15:54

Zanima me samo jedna stvar DA LI NASI IKADA TRENIRAJU KORNERE, CENTARSUTEVE i tako te visinske lopte… ONO JE BLAGO RECENO KATASTROFA, ma kakva katastrofa ono je gore od katastrofe… Mi kad imamo korner bolje da ni ne dolaze da izvode, bolje nek daju odma protivniku loptu. ili ne mogu da dobace do 1. (PRVE) stative ili je prebace do POSLEDNJEG REDA TRIBINA, oni nesto izmedju ne mogu da pogode.

Reply
Nenad дец 4, 2011 at 15:51

Nikako dase slucajno proda Ak i Lazovic igra je manje vazna samo rezultat se racuna na kraju a to je pobeda

Reply
Vlada Tosic дец 4, 2011 at 15:51

Iskreno da vam kazem ja sam se osecao DISKRIMINISANO gledajuci danasnji mec i nasu ligu uopste, vise bi voleo da gledam Sundjer Boba nego onaj cemer, al eto igra moja Zvezda pa moram da gledam… Gledam bre ove nase (a i njihove) prodju 1 igraca i na nekih 20 m od gola oni NEMAJU SNAGE DA SUTNU, da opale po onoj lopti da se zakuca u gol, (a ne preko tribina) nego oni tako sutnu da lopta jedva do golmana stigne, pa se setim utakmice nekog drugog stranog prvenstva gde igraci bre JEDU LOPTU, cim stignu na 30 m oni prangijaju pravo u gol… Nasa liga je ja mislim najjadnija u celoj Evropi… A Kaludjerovic ima da me natera da kupim njegov dres (iako je najgori napadac u istoriji Zvezde- gledajuci fudbalsko znanje, on je zajebo i Pipa Inzagija…)

Reply
miki дец 4, 2011 at 15:43

Jednom recju PREZIVELI smo rad, jos da prezivimo Vojvodinu i ubedjen sam da ako se dovedu adekvatna pojacanja mozemo da napadnemo titulu bez obzira na -7! Nije to ipak partizan od pre nekoliko godina, to je cinjenica i kada budu napravili prvi los rezultat ima da im pukne po savovima, tu racunajte na navijace koji su nikad pdoeljeniji i na upravu koja koliko sam cuo nije duzi vremenski period isplatili igracima plate. Dakle po meni -7 nije nedostizno!
E sad, danas se videlo ono sto sam ja odavno tvrdio da je Lazovic epizodista, odigra 2 utakmice sjajno i onda ga nema 4 utakmice, ali je u svakom slucaju bolji od Vesovica koji je stvarno katastrofa!
Odbrana, odnosno Li Adi i Micko sasvim solidni, Petkovic odlican, Evandro van forme, ni bleda slika Evandra od prosle sezone, Borha na momenta dobar, sve ostalo lose, Mezenga se trudio ali s’ obzirom da je imao malo upotrebljivih lopti ne mogu nista da mu zamerim, Mikic katastrofa. Od izmena moram da kazem da je Dimitrijevic ili totalno van forme ili ne znam sta se sa njim desava, nista nije pokazao, Kaludjer je dokazao da je ipak nas najbolji spic igrac ni iz cega je dao gol! Stvarno ne razumem Robija da forsira sistem sa jednim napadacem protiv ovako zatvorenih ekipa, dokazalo se da Kaludjer i Mezenga kada igraju zajedno mnogo smo opasniji!
I na kraju sta reci sem da je svima jasno da bar 4-5 igraca koji sada igraju moraju adekvatno da se zamene inace nemamo sta da trazimo u trci za titulu.

Reply
I.g.o.r. дец 4, 2011 at 15:46

Nije to Partizan od pre nekoliko godina ali imaju 13 pobeda iz 14 utakmica u prvenstvu, ne pamtim takav niz bilo Zvezde bilo Partizana…..

Reply
Nenad дец 4, 2011 at 15:50

Racunaj 5 od 13 poklonjeno, ono protiv nas cista sreca, i par dobrih utakmica…

Reply
miki дец 4, 2011 at 15:58

Klub koji izgubi od poluprofesionalaca ja ne mogu da smatram za ozbiljan klub. Kada pogledas igrali su pola prijateljskih utakmica, a ostalo manje vise dobili uz dosta srece. U svakom slucaju daleko je to od ozbiljne ekipe kakva je bila prosle ili pretposle godine.
Najveci problem je sto mi nisamo doveli adekvatna pojacanja u ovom prelaznom roku, jer da samo imali ekipu npr od prosle godine sa tosicem, ninkovim i isahom iskidali bi ih!

Reply
Danilo дец 4, 2011 at 15:58

Slazem se brate… Petkovic me je iznenadio dobrim partijama u poslednje vreme. Kaludjerovic koliko je igrao pokazao je da ima smek za gol! Dobar je! Dimitrijevic los. Igraci su se trudili danas, nema govora, ali mnogo gresaka u dodavanju, to je nedopustivo. Borha u sustini ima kvalitet, ali mnogo davi loptu… Ekipa bi trebalo da igra sa sto manje dodira lopte, jedan pas, odmah se oslobadjati lopte! TO SE DANAS TRAZI U FUDBALU. Kovacevic se donekle popravio, ali sve je to daleko, daleko od dobrog. Moraju se sada dovesti provereni igraci, pa shodno tome nije nemoguce dostici prednost Paltizana.

Reply
lukank дец 4, 2011 at 15:39

da li je ikada u zvezdi igrao gori desni bek…!=???????? ko njega vise toleriseeee, odma otjerati mikica i borhu!

Reply
Povrtar дец 4, 2011 at 16:37

Pantić je bio najgori desni bek Zvezde

Reply
tuba дец 4, 2011 at 15:37

Jadna Zvezda sa ovakvim desnim bekom!Saplice se,ne ume da predribla,sam isteruje loptu u aut…lupajte minuse,ali on je jedan cunj!Odavno goreg nismo imali..ODAVNO!

Reply
MARKO RUMA дец 4, 2011 at 16:12

Ja sam lepo rekao posle derbija ako se secate , Mikic pojma nema !!! Ja bih mogao da odigram na tom nivou !!! MALOG STOJKOVICA POD HITNO NA DESNOG BEKA , MALI JE PUN ZIVOTA !!!

Reply
Gorcilo дец 4, 2011 at 15:27

Prvo poluvreme jad i cemer da ti se smuci fudbal,drugo nesto malo bolje,stvarno smo bili pod velikim pritiskom sto se moglo i videti po igracima koji su igrali bas bojazljivo,mozete vi da pricate i da lupate minuse ali ANDRIJA je jos jednom pokazao da je ok,nadam se da su shvatili mogi pljuvaci da u ovoj formaciji centarfor mora da se hrani loptama,danas je dosta dobar bio i kapiten koji borbenoscu odskace od drugih,Mikic me je stvarno razocarao i mislim da je vreme da se trazi novi desni bek,sve u svemu najbitnija je pobeda sve ostalo je za zaborav

Reply
Nenad дец 4, 2011 at 15:27

U jbt sta mediju ucine od igraca, hoce ga PSZ pola evrope u redu za Lazovica, i decko se uobrazi sve hoce sam, prakticno danas kao da sam gledao nekog drugog Lazovica nekog koji ne igra za ekipu vec za sebe, ali i tako izbacen iz balansa mnogo je bolji od Vesovica.
Vesovic danas imao jedan dobar potez i bezbroj izgubljenih lopti, Mikic nikad gori sve malje pocinjem da verujem u ono sto sam do skoro govorio, odbrana nije losa, gol koji smo primili je posle greske cele ekipe a ne samo odbrane, Petkovic najbolji, dobar i Evandru, Kovacevic u prvom poluvremenu uz Vesovica najgori u drugom uz Petkovica najbolji, Borha standardan, Mezenga bez gola ali i bez dovoljno dobrih lopti, sasvim je dobro odigrao nije gubio lopte lepo je odigravao kad ide lopta na njega, Kaludjerovic je dokazao da kad ekipa lose igra on iz nicega postigne gol, a kada ekipa dobro igra on propusti 5 stopostotnih sansi…
Dobro je da nismo dozvolili da da izgubimo, po meni je ovo pokazatelj karaktera, i da cist penal nam nije osudjem, a korner iz koga smo primili gol ne da nije bio nega nije smeo da bude…

Reply
Shmickey дец 4, 2011 at 15:22

Ivan Rogac… strelac pogodka… BIVSI igrac svih mladjih kategorija Zvezde a sada i omladinski reprezentativac…. Zvezda ga bukvalno poklonila Radu u letnjem prelaznom roku…. Ako, terajte nasu decu a dovodite nase istrosene igrace….. Jos Mrkela, Perovic i Prso nek nam daju gol!!!!! Samo vi poklanjajte nasu decu!!!!

Reply
atza87 дец 4, 2011 at 15:31

Nije ga Zvezda poklonila Radu vec je to verovatno bila kompenzacija za neki dug..

Reply
PERA BOR дец 4, 2011 at 15:21

Majko moja mogu li ovi nekog da pobede lako uz dobru igru.

Reply
Stefan Vranje дец 4, 2011 at 15:20

tuga,jad i cemer….

Reply
Tomica дец 4, 2011 at 15:19

e ljudi znam da cu dobiti minuse zbog ovog sto cu reci ali ja mislim da se petkovic na ovoj utakmici pokazao u dobrom svetlu.

Reply
atza87 дец 4, 2011 at 15:32

Pa onako, i jeste i nije. Ali vidna je promena igre bekova kada je u igri Lazovic, Borha ili Vesovic. Borha i Vesovic su dosta staticni i dosta sebicni pa ne stvaraju prazan prostor koji je propracen pasom za bekove..

Reply
Tomica дец 4, 2011 at 20:20

a i u utakmici protiv patlidzana nije bio los,a ko me pamcenje sluzi 🙂

Reply
aleksandar kš дец 4, 2011 at 15:18

http://www.vesti-online.com/tag/17262/Ivan-Rogac na koju foru se ovaj mali našao u Radu,a mi oskudevamo sa štoperima?

Reply
Deki Delija дец 4, 2011 at 15:17

Браво момци! И Рад вам је појаснио како се игра фудбал! Стварно срамота какви се балвани играју у Звезди, а најгоре је то што се највећи балван међу њима Микић највише бори. Требало би цео тим распродати и довести нове играче и увести омладинце у први тим. Нису ови балвани криви што играју у Звезди, криви су они што су их довели. И још једном се показало какав је Роби тренер. Докле ћеш више да форсираш ту твоју тактику?!! И Барселона и Манчестер и Реал имају свој план Б, а не ко ти 4-3-3 па шта буде… Треба продати се играче! И Лазовића.. Искрено доста је добар за нашу лигу, али за више није.. Дечко се залети у петорицу и ако их пређе или шутне небу под облаке или тек тад дода…! И ове сезоне искрено није Толе крив, он јесте можда гробар српског фудбала, ал највећи гробари Звезде смо ми сами! Играчи, управа, Роби сви су криви… И немојте молим вас да у оваквој лиги, против оваквих тимова на -7 заостатка да причате да је Роби велики тренер. Он је само просечан тренер, пун ега.

Reply
dusan дец 4, 2011 at 15:17

hahahahah AK90+

Reply
georgius дец 4, 2011 at 15:17

O Boze, dokle cemo da strepimo do poslednjeg minuta…Rad je lepa ekipica, ali nema trijumf 2 meseca, a mi smo zivi ocaj…svaka cast delijama

Reply
Vlada Tosic дец 4, 2011 at 15:45

Ta lepa ekipica je imala bolje sansi nego bivsi svetski sampion…

Reply
georgius дец 4, 2011 at 15:51

pa da, slazem se sa tobom.
Iskreno, nama su potrebni duboki rezovi u svim strukturama naseg kluba…

Reply

Leave a Comment