Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Дупли програм на Бањици, Звезда почиње борбу у Купу

Мечевима осмине финала Купа Србије одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде започињу борбу у најмасовнијем домаћем такмичењу. Обе утакмице играју се у среду 10. октобра у Београду.

Прво ће на паркет дворане УСЦ Вождовац истрчати одбојкаши Звезде и ВА 014 Баувезен из Ваљева. Црвено-бели ће се по први пут у историји састати са екипом ВА 014 Баувезен, клубом који је основан 2010. године.

Екипа из Ваљева је дебитант у БПШ Суперлиги Србије и у прва два кола имала је половичан учинак. Доживели су пораз од Јединства из Старе Пазове резултатом 1:3, а потом су остварили и прву победу, против Спартака из Љига резултатом 3:0.

Наши одбојкаши су у прве две утакмице домаћег шампионата, на гостовањима, остварили два тријумфа, против Новог Пазара 0:3 и Јединства (СП) резултатом 2:3.

Утакмица осмине финала Купа Србије за сениоре између Црвене звезде и ВА 014 Баувезен игра се у среду 10. октобра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Предраг Баланџић и Дарко Савић.

Након одбојкаша на терен ће изаћи одбојкашице Црвене звезде и београдског Радничког.

Ово ће Звездиним дамама бити први званичан меч ове сезоне. Утакмице прва четири кола БПШ Суперлиге Србије су одложена због учешћа првог тренера Александра Владисављева са репрезентацијом Србије на Светском првенству, па ће црвено-беле на овом мечу предводити други тренер Александар Ацевић.

Са друге стране мреже наше одбојкашице ће се састати са Радничким који је члан Прве Б лиге. У прва два кола Раднички има максимални учинак, без изгубљеног сета.

Утакмица осмине финала Купа Србије за сениорке између Црвене звезде и Радничког из Београда на програму је у среду 10. октобра од 20,30 часова, након меча одбојкаша, у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Меч ће судити Милан Милошевић и Александра Баланџић.

Обе утакмице наших одбојкашица и одбојкаша биће уживо преношене на званичном Јутјуб каналу СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment