Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Француски амбасадор посетио Звезду

Амбасадор Француске у Србији, Његова екселенција Фредерик Мондолони, посетио је Црвену звезду и провео време у пријатном разговору са челницима нашег клуба.

Посета господина Мондолонија са сарадницима је још један корак у оквиру припрема за гостовање првака Француске, Пари Сен Жермена, кога ће Звезда дочекати 11. децембра, у оквиру шестог кола Лиге шампиона.

Разговор амбасадора Француске у Србији са челницима Црвене звезде протекао је у врло пријатељском и ведром духу, што је још један показатељ одличне сарадње два клуба.

– Изузетно нам је драго што смо имали прилику да угостимо господина Фредерика Мондолонија и његове сараднике. Њихова посета је доказ сјајне сарадње два народа, српског и француског, као и два клуба. Такође, драго нам је што ће Црвена звезда на свом стадиону имати прилику да угости Пари Сен Жермен у Лиги шампиона – рекао је председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић.

Мондолони је имао прилику да обиђе стадион „Рајко Митић“, као и клупски музеј.

– Драго ми је да је Црвена звезда тамо где и припада, и верујем да ће публика у Србији моћи да ужива у правом спектаклу приликом гостовања Пари Сен Жермена. Изузетно ми је драго што сам обишао стадион и посетио Звездин музеј – рекао је Мондолони.

Повезане вести

Leave a Comment