Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Томић и Регланд након дуела у Монте Карлу

Кошаркаши Црвене звезде су у оквиру 2. кола групе „А“ Еврокупа у једној у најмању руку чудној утакмици дошли до тријумфа и наставили овосезонски низ победа. Дуел у Монте Карлу је обиловао растрзаном и неефиикасном игром са обе стране, а ако се на све то додају несхватљиво чести проблеми са записничким столом, схвата се зашто је овај меч био изузетно тежак за гледање. На крају ипак се пише победа црвено-белих кошаркаша и то ће једино остати упамћено.

Након сусрета тренер Милан Томић је изјавио:

– „Честитао бих играчима на победи у једној изузетно тешкој утакмици. Записнички сто је често прекидао игру, али у трећој четвртини су успели да отклоне проблеме са кабловима, па смо бар 20 минута могли да одиграмо у континуитету, у нормалним условима. Четитам играчима и на повратку из минуса од 10 поена. Одиграли смо можда не толико квалитетно, али тимски и остварили веома битну победу. Кроз овакве утакмице се ствара карактер екипе за наставак сезоне.“

Џо Регланд је током већег дела сусрета био потпуно у контраритму, али у моменту када се резултат ломио погодио је вероватно и пресудан шут за три поена и на то је надовезао два погођена слободна бацања и тиме дотукао противника. Након меча кратко је прокоментарисао дешавања у хали стадиона „Луис II“:

– „Било је много промашаја из лаких позиција са једне и са друге стране, али то је све део игре. Овакви дани се дешавају у кошарци, само треба наставити даље. За нас је најважније да смо победили.“

Повезане вести

1 comment

dusan окт 11, 2018 at 17:46

vazno je da se dobija. prva i cetvrta cetvrtina su bile veoma dobre, ali crni minuti u drugoj i pogotovo u trecoj su bili na momente nepodnosljivi.

Reply

Leave a Comment