Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

АЕК заинтересован за Крстичића

Атински АЕК је претходне сезоне у грчком шампионату након 24 године успео да стигне до своје 12 шампионске титуле, а тиме и до пласмана у УЕФА Лигу шампиона. Руководство клуба предвођено спортским директором Владимиром Матијашевићем било је свесно да су клубу неопходна појачања како би поново у грчком шампионату конкурисали за највиши пласман, али превасходно да би у УЕФА Лиги шампиона били конкурентни најбољим европским екипама.

Једна од првих трансфер жеља атинског клуба био је везњак Црвене звезде и репрезентативац Србије Ненад Крстичић. Незванично се сазнаје да је АЕК нудио обештећење од око 2 милиона евра, али до посла није дошло јер је руководство нашег клуба одбило да прода врхунског играча, а и сам Крстичић је истицао да са Звездом жели да наступа у Лиги шампиона.

Крстичић са црвено-белима има уговор до лета 2019. године, али има и отворену понуду за продужење верности клубу барем на још годину дана. Уколико до продужетка уговора дође тешко је очекивати да ће Крстичић променити средину барем до јануара 2020. године, а и у том моменту сигурно не би могао да промени клупске боје без обештеђења мањег од 3 милиона европских новчаница.

Ненад Крстичић је у редове Црвене звезде стигао лета 2017. године из шпанског Алавеса и до сада је у црвено-белом дресу забележио 52 наступа, а био је и стрелац пет погодака.

Повезане вести

Leave a Comment