Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Господо Французи Звезда је институција!

Јуче је Француски лист Л’кип објавио текст у којем се баца озбиљна мрља на наш клуб.

Одмах је стигло и демант саопштење из нашег клуба, као и од стране ПСЖ. Демантоване су наводне оптужбе Француског листа о покушају уплате у висини од 5 милиона нашег високог функционера.

Сад се јасно поставља питање ко у ствари и из којих разлога стоји иза свега овога? Коме сметају успеси Црвене звезде? Коме боде очи мушема на нашој “ Маракани“? Коме је у циљу да блати углед клуба који је стваран годинама? 

Црвена звезда је чекала 27 година да заигра у овом формату Лиге шампиона, и сигурно не би на овај начин бацила мрљу на сав успех који је клуб постигао у последње време. Црвена звезда је клуб са традицијом и историјом која је стварана годинама, кроз клуб су прошле такве величине које су стварале и проносиле славу клуба и свака победа и пораз су доживљавани и прихваћени на господски начин. Једноставно створена је институција од имена Црвене звезде која недозвољава било какве радње које би бациле сенку и мрљу на име које се са поносом и дивљењем изговара.

Очекује се да УЕФА отвори истрагу и да се све истера на чистац. Ко и из којих разлога блати име и углед нашег клуба? Наш клуб је већ контактирао адвокате поводом ове непријатне ситуације и надамо се да ће сви који имају везе са блаћењем нашег имена бити тужени.

Клуб је још једном оштро одбацио све наводе Л’кипа, и јасно поручио да је Звезда инситуција и да неће лако прећи преко целе ове ситуације.

А „господа“ ако је мислила да због чињенице да неко време нисмо били у елити и да смо имали турбулентан период иза себе, да долазимо из мале земље могу да се играју са нашим именом, е па „господо“ погрешили сте. Изабрали сте погрешне за своје играрије!

Повезане вести

2 comments

rene artoa окт 13, 2018 at 16:56

Smdrljiva evropa uvek je mrzela uspehe srba!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Abe окт 13, 2018 at 16:05

Mamu im bre, pa nismo mi neki smrdljivi siptarski klub koji je juce pa s kruske. Treba ih sve tuziti i deeeebeelo naplatiti ovo ogromno blacenje kluba.

Reply

Leave a Comment