Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Регланд: „Прерано је да причамо о великим стварима“

Од самог почетка својим знањем наметнуо се као вођа ове нове, Томићеве Звезде. Када год екипи не полази ништа за руком он својим продорима или шутем са дистанце прелама резултат у нашу корист. Тако је било и у дуелу са веома упорном екипом МораБанк Андоре. Са неколико продора и шутем преко руке са велике дистанце током другог дела последњег периода игре, увео је Црвену звезду у мирнију завршницу.

Након сусрета Џо Регланд није био еуфоричан и поред учинка од 24 постигнута поена (5/8 за два; 4/6 за три поена), три скока и осам асистенција:

– „Ово је важна победа за нас. Имамо 3-0 у Еврокупу. Први смо у групи и то је веома битно. Али има још много ствари које морамо да поправимо, пре свега као тим. То су изгубљене лопте. Ту мислим и на себе. Било је доста незрелих ствари које јаки тимови не смеју да праве. Чека нас много тренинга и учења. А то свакако долази и са утакмицама. Али понављам тек је почетак сезоне, има времена. Вечерас смо Фаје и ја одиграли добар меч, али увек морамо гледати на целокупни тим. То је најважније.

Регланд се дотакао и теме која се све чешће провлачи да је Црвена звезда један од фаворита овогодишњег Еврокупа:

– „Рано је да би смо били срећни. Не играмо финале Еврокупа. Прерано је да причамо о великим стварима, јер тек су прошле три утакмице.“

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC окт 17, 2018 at 12:48

TI MAJSTORE IGRAS PERFEKTNO PAR SITNIH GRESCICA AL NEBITNIH ALI PROBLEM JE KAD TI IZADJES DA ODMORIS ODMAH PADAMO U IGRI HTELI DA PRIZNAMO ILI NE NAMA TREBA JOS JEDAN PLEJ DA OZBILJNO KONKURISEMO ZA ULEB KUP KAO I CETVORKA FAJE KAD IZADJE SIMANIC NEMOZE DA GA ZAMENI SVE IMA VISINU SUT ODRAZ ALI NEIDE SA PLEJOM I JEDNOM CETVORKOM MOGU DA POTPISEM DA UZIMAMO OVAJ KAKO SE VEC ZOVE ULEB KUP JER SAM GLEDAO LOKOMOTIVU VALENSIJU UNIKAHU NISU TO EKIPE TOLIKO JAKE MOZE SE SA NJIMA ZNAMO DA JE BUDZET PROBLEM ALI DOBRO I BAS MI JE DRAGO STO BUDUCNOST GUBI IZGUBILI SU OD NAJSLABIJIH EVRO LIGASA STA CE KAD DODJE CSKA REAL BASKONIJA AKO STA PRICAJU LAKO JE TO PA DA VIDIMO KAKO JE LAKO PET POBEDA NECE IMATI UVEK PROTIV NJIH

Reply

Leave a Comment