Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометашице дочекују Металац 2015 из Ваљева

У суботу 20. октобра са почетком од 17 часова рукометашице Црвене звезде играју меч 3. кола Прве лиге Србије група „Центар“. На мегдан црвено-белим девојкама долази екипа Металца 2015 из Ваљева.

Две екипе до сада се нису састајале у мешусобним дуелима. Гошће из Ваљева у досадашњем току шампионата оствариле су половичан учинак. У првом колу поражене су код куће од екипе Млади радник Радинац (27:31), да би у претходмон мечу славије против обреновачког Радничкиг (37:28). Наше младе рукометашице на старту првенства забележиле су два убедљива пораза РК Београд (29:49) и Медицинар 2 Шабац (19:36), па се у предстојећем дуелу очекује да покажу све што могу у овом моменту, а да ли ће то бити довољно да се упишу и први овосезонски бодови, видећемо.

На табели Прве лиге Србије група „Центар“ након два одиграна кола воде екипе РК Београд, Вождовац 1955 2 Београд и Млади радник Радинац са четири освојена бода. Половичан учинак до сада су остварили Медицинар 2 Шабац, Металац 2015 Ваљево, ОРК Лозница и Раднички Обреновац, док су без бодова Рудар Костолац, Лозница град и ЖРК Црвена звезда Београд.

– Прва лига Србије група „Центар“
3. коло
Субота 20. октобар 2018. г.
Почетак: 17 часова

Повезане вести

Leave a Comment