Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

А1 лига: Црвена звезда – Јадран Царине ХН

На старту нове сезоне ватерполисти Црвене звезде нису остварили запажене резултате. Међутим, ако се сагледа ситуација у српском клупском ватерполу, али и имена противника против којих су црвено-бели делфини играли у два премијерна меча јасно је да су се овакви резултати могли и очекивати.

На старту регионалне А1 лиге наши ватерполисти су у Загребу изгубили од екипе Младости резултатом 16:7, док су на премијери ЛЕН Лиге шампиона на базену спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ поражени од осмоструког шампиона Европе, италијанског Про Река 17:4. И поред убедљивог пораза у елитном такмичењу, управо тај сусрет може бити звезда водиља тренеру Дејану Савићу. Наши ватерполисти су готово до половине треће деонице одлично парирали великом фавориту и чак имали егал резултат (4:5), након чега је уследио прави потоп у базену и 12 примљених голова.

Ново искушење наше ватерполисте очекује у суботу 20. октобра када ће на базену у Зрењанину са почетком од 19:30 часова угостити екипу Јадран Царине из Херцег Новог у оквиру 2. кола регионалне А1 лиге. Новљани су имали неуспешан старт сезоне пошто су у 3. колу квалификација за ЛЕН Лигу шампиона поражени од имењака из Сплита (6:6, 9:11), али су зато на старту А1 лиге убедљиво славили против Приморца из Котора резултатом 13:7.

– Регионална А1 лига, 2. коло:
Црвена звезда – Јадран Царине Херцег Нови
Београд, СЦ „Милан Гале Мушкатировић“
Субота 20. октобар 2018. г.
Почетак: 19:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment