Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Трећи чин шампионског тима

КК Црвена звезда мтс трећу годину заредом окупио је клупске партнере на сада већ традиционалном састанку. Циљ је био сумирање урађеног у досадашњој сарадњи, али и договор о даљим корацима. Поред успешног пословног сатанка, овог пута ни добра забава није изостала.

КК Црвена звезда мтс изразито је поносан што уз себе окупља компаније и људе који представљају оне најбоље у својим браншама у региону. Клуб, као и његови партнери воде се мотив да најбољи иду уз најбоље, а предуслов за тако нешто је да сви функционишемо као један тим.

Баш под тим слоганом, сада већ и препознатљивим ’’We are the team’’ менаџмент клуба и представници његових партнерских комапнија окупили су се у дворани ’’Баскет Ленд’’. Кроз атрактивну презентацију клупским партнерима је предочено све што је урађено у минулом периоду, а кроз разговор дошло се до јасних закључака како сарадња може да се подигне на још виши ниво.

А, када је строго пословном састанку дошао крај, време је било за добру забаву. Формирана су два тима ’’црвени’’ и ’’бели’’ који су за задатак имали да се истакну у квизу, креативном раду, али и на кошаркашком терену. Питање победника решавало се уз звук сирене, а рука није задрхтала ’’црвеној’’ екипи. Они су погодили за победу, спортски пружили руку и обећали реванш следеће сезоне. И то је ствар на коју смо изразито поносни што величина Црвене звезде спаја и прави нова пријатељства и ствара нове пословне партнере. Јер ми смо сви један, шампионски тим!

Након успешног и забавног дана говорили су и клупски партнери. Испред ’’Пионира’’ говорио је бренд менаџер Петар Голубовић:

Надам се да ћемо и у будуће имати сличне активације као данас за представнике свих спонзора, сарадника и партнера. Имамо одличну сарадњу са КК Црвена звезда и рекао бих да она иде узлазном путањом. Наше искуство је веома позитивно и сигуран сам да ће и у перспективи наша сарадња бити на завидном нивоу – рекао је Петар Голубовић.

Од скоро у партнерском тиму Црвене звезде мтс је и „Bel Medic“. О сарадњи са клубом са Малог Калемегдана говорио је др Виктор Огњановић:

Оваква врста забаве веома прија након напорног радног дана какав смо сви сигурно имали. Свидело ми се што је толико ’’жив’’ однос са спонзорима и партнерима и што клуб редовно обавештава своје партнере о свим активностима и плановима. То је био најјачи утисак, а наравно и забава на крају састанка је веома пријала. Утисак је да је менаџмент Црвене звезде веома организована група људи. Видимо и у нашем послу одређене помаке искључиво захваљујући сарадњи са Црвеном звездом – истакао је др Огњановић.

Црвена звезда и Евентим имају такође дугогодишњу сарадњу, а из перспективе клупског партнера говорио је директор маркетинга Владимир Бошковић:

КК Црвена звезда је наш дугогодишњи партнер и ови састанци који се већ традиционално одржавају су добар вид сарадње. Овог пута је било нешто другачије него претходних година, а форма састанка нешто опуштенија. То ми се веома допало, поготово овај други део када смо на један спортски и веселији начин проведемо време са сарадницима и на другачији начин прођемо кроз обавезан технички део. Ми смо изузетно задовољни сарадњом са КК Црвена звезда. Пре свега професионализмом који клуб показује и то је нешто што и ми у нашој организацији потенцирамо – истакао је Владимир Бошковић.

И овим путем КК Црвена звезда мтс се захваљује свим својим партнерима за несебичну помоћ и подршку у свакодневном функционисању клуба. Без њих континуитет освајања трофеја не би био могућ, а верујемо да ће наша сарадња бити успешна као и до сада. Велико хвала уз обећање да ће клуб сваким даном тежити да његови партнери буду и даље поносни што су део шампионског тима са огромном армијом навијача.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment