Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гобељић: „Агресивнија игра дала резултат“

После победе у Купу Србије фудбалери Црвене звезде забележили су нови тријумф у Суперлиги. Изабраници Владана Милојевића савладали су резултатом 3:1 екипу Рада.

Увек је утакмица пред неки европски сусрет незгодна и изузетно је због психолошког плана важно остварити победу. Ми смо данас у томе успели, били смо доминантни током целог меча и заслужено освојили три бода. Пробали смо за ове две недеље у току паузе да изменимо начин игре, да будемо агресивнији на противничкој половини и да, фудбалским речником, давимо противника на њховој половини. Можда у почетку утакмице нисмо стварали шансе, али то се врло брзо променило. Постигли смо два гола на крају полувремена, што нам је омогућило да у наставку игре будемо још агресивнији. Остаје жал за голом који смо примили, јер противник није имао ниједну шансу пре тог момента – рекао је Гобељић.

Звездин универзалац овог пута нашао се на месту левог бека и, што је врло специфично, голом је крунисао одличан центаршут десног бека.

Током каријере проводио сам доста времена у нападачким акцијама, тако да ми ово данас није било страно. Драго ми је што сам постигао још један гол и захвалио бих се Дегенеку на одличном центаршуту. Због сваког гола у црвено-белом дресу сам изузетно срећан. Много ми значи за самопоуздање пред пут у Ливерпул.

Изабранике Владана Милојевића у среду очекује сусрет са Ливерпулом у оквиру групе Ц Лиге шампиона.

Сви живимо за такве утакмице. Знамо чији грб носимо на грудима и даћемо све од себе да остваримо што бољи резултат. Наши навијачи су нас поново на прелеп начин испратили, њихова подршка је невероватна и много нам значи– закључио је Гобељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment