Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовичић: Тимски дух је наша предност

Борбу на три фронта наши фудбалери настављају утакмицом у оквиру групе Ц Лиге шампиона против Ливерпула наредне среде, 24. октобра. Црвено-бели су од краја репрезентативне паузе диграли већ два меча и забележили су две победе.

Од када је тренер Милојевић преузео ову екипу сви се водимо филозофијом да је прва наредна утакмица најбитнија. До сада смо били перокупирани домаћим првенством и Купом, тако да смо сада потпуно фокусирани на утакмицу са Ливерпулом. Не треба много да причамо о том мечу, сви знамо о каквој се екипи ради и какве резултате они бележе у последње време у Премијер лиги. Играти у Лиги шампиона је изузетна част за сваког фудбалера, трудићемо се да се представимо у што бољем светлу – рекао је Јовичић.

Звездин везиста верује да заједништво и тимски дух могу да одведу његову екипу до доброг резултата.

Ливерпул сигурно има одличне индивидуалце, њихови фудбалери вреде по сто милион евра, али наша снага лежи у заједништву, морамо као тим добро да одиграмо. Сви знамо да је фудбал колективни спорт и ако екипно одиграмо добро и компактно као што умемо верујем да неће бити много проблема. Ми живимо за овакве утакмице и, од када смо се окупили прошле сезоне, причамо о Лиги шампиона. Не треба нам посебан мотив пред ову утакмицу, све ово време радимо вредно и напорно како бисмо дошли до нивоу где се такмичимо са најбољима. Сањали смо Лигу шампиона и сада када нам се тај сан остварио мотивација нам је на највишем могућем нивоу.

У прелепом амбијенту наши навијачи на крају утакмице поздравили су фудбалере пред пут у Ливепул.

Већ се понављамо, али навијачи су заиста наш дванаести играч, они су невероватна подршка. Сада већ традиционално, на прелеп начин су нас испратили на пут који нас очекује у уторак. То нам заиста много значи. Север је на свакој утакмици испуњен, бодре нас, а ми им враћамо победама – поручио је Јовичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment