Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Познат састав Ливерпула за меч са Звездом?

Иако је до дуела између Ливерпула и Црвене звезде у оквиру 3. кола Лиге шампиона остало још пуна два дана, медији са острва већ најављују састав „Редса“ који ће тренер Клоп извести у предстојећем сусрету.

Медији наводе да тренер Клоп има недоумица око састава јер су под знаком питања Садио Мане и Наби Кејта који су доживели повреде током репрезентативне паузе, док се Џонатан Хендерсон повредио током сусрета са Хадерсфилдом.

Енглези најављују да ће гол Ливерпула чувати Алисон, дефанзивну линију чиниће Робертсон, ван Дајк, Гомез и Александер Арнолд. На позицији задњег везног биће Фабињо, а испред њега Милнер и Вијналдум. Најистуренији нападач биће Стариџ, а иза њега Фирмино и Салах.

Ливерпул је у досадашњим мечевима групе „Ц“ Лиге шампиона савладао код куће ПСЖ 3:2 и поражен је у Напуљу резултатом 0:1, док је наш клуб након ремија у Београду са Наполијем 0:0 претрпео тежак пораз у Паризу 1:6.

Повезане вести

2 comments

Jagodina cela crveno-bela окт 22, 2018 at 17:46

„Медији наводе да тренер Клоп има недоумица око састава јер су под знаком питања Садио и Мане који су доживели повреде током репрезентативне паузе“

Admine prijatelju, Sadio Mane je jedan igrač, nisu to dva igrača Sadio i Mane.

Reply
Vladimir окт 22, 2018 at 18:00

Дошло је до ненамерне грешке која ће бити исправљена. Хвала што нас редовно пратите и учествујете у раду нашег портала.

Reply

Leave a Comment