Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Чаушић: Агресивном игром до резултата

Такмичење у групи Ц Лиге шампиона се наставља. Црвено-бела експедиција кренула је пут Ливерпула, где их у среду, 24. октобра, од 21 час очекује утакмица на Енфилду.

Чека нас тешка утакмица, још један фантастичан противник. Гостујемо екипи која је прошле године играла финале Лиге шампиона. Предводи их немачки тренер који у свакој утакмици тражи изузетно агресивну игру и зато је рецепт да будемо агресивнији од њих – рекао је Чаушић и наставио:

Свака победа значи па је јако важна ствар што смо остварили два тријумфа прошле недеље. Имамо самопоуздања и то ћемо и показати. Морамо да дамо максимум и да покушамо да остваримо што бољи резултат. Не треба да се плашимо, важно је да уђемо јако у утакмицу и да одиграмо што боље знамо.

Кроз прве две утакмице у групној фази Лиге шампиона изабраници Владана Милојевића извукли су поуке које ће им помоћи на сусрету у Ливерпулу.

– У фудбалу је све могуће, сваке недеље видимо да се дешава да фаворизоване екипе не победе, није то ништа чудно. Верујемо у себе. Много је битно да против Ливерпула искористимо своју брзину. Такође је важно да добро стојимо на терену и да нападамо. Морамо чвршће да уђемо у утакмицу него што је то био случај на утакмици у Паризу. Тамо нас је судија од старта упозоравао и прекидао игру због агресивних стартова, али не треба да се обазиремо на то, већ да покушамо да наметнемо свој ритам – закључио је Чаушић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment