Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Џудисти желе титулу

Такмичење у лигашком делу Супер лиге џудисти Црвене звезде завршили су на првом месту. После четири кола од 16 могућих бодова црвено-бели освојили су 14.

– Пораз од Партизана нас је отрезнио. Имали смо неколико везаних победа, мало се опустили. После губитка тог меча збили смо редове, и остварили све тријумфе до краја лигашког дела. Имали смо и припреме од десет дана током којих смо интензивно радили и темпирали форму за плеј-оф. Мислим да само спремни да пружимо максимум и дођемо до титуле- истакао је тренер нашег тима Саша Трпковић.

Искусни стратег анализирао је ривале.

– Биће теже него у лигашком делу. Најбоље екипе обезбедиле су учешће у завшници. Ту је актуелни шампион ОЏК Београд, добар је и Партизан, сигурно је да ће екипа Кинезиса бити више него мотивисана. На нама је да дамо све од себе и потврдимо оно што смо урадили у првом делу првенства. Имамо одличне услове за рад, можда и најбоље у овом делу Европе, потпуно их користимо. То се види и по резултатима које смо остварили до сада.

Звезда је у последњем колу била јача за Дмитрија Герасименка.

– Прекинуо је учешће на Светским куповима како би помогао да се што боље одради завршница такмичења. Наша екипа је састављена од младих али и веома искусних џудиста. Свако од њих има пун допринос у победама које тим оствари. Верујем у успех. Сви заједно желимо трофеј, неће бити лако али ми смо спремни – закључио је Трпковић.

Повезане вести

Leave a Comment