Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић пред Мачву(видео)

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да их против Мачве (недеља, 16:30), у оквиру 13. кола Суперлиге Србије, чека једно од најтежих гостовања у првом делу сезоне.

– Играмо са екипом која нас је намучила прошле сезоне, како у Суперлиги, тако и елиминацијом из Купа Србије. За Мачву имам само речи хвале, осим Матића остали су јој скоро сви играчи, поседује спој младости и искуства, и показала је континуитет кроз рад тренера Драгана Аничића, што је интересантно за српски фудбал. Доста пружа у Суперлиги и очекујем изузетно борбену и тешку утакмицу за коју ћемо се спремити на најбољи могући начин, јер нас чека једно од најтежих гостовања до краја првог дела првенства – рекао је Милојевић.

Звездин предстојећи противник недано је променио тренера.

– Сигурно да ће долазак Дарка Тешовића донети квалитет, био је са мном у Панионису и мислим да је Мачва направила прави избор. Фудбалски се одлично познајемо, а још боље ван терена јер је он мој венчани кум. Драго ми је да је ушао у суперлигашки караван, то апсолутно заслужује. Екипа из Шапца је изабрала фантастичног тренера који је победник, тек је неколико дана тамо, али бићемо спремни на све. 

Милојевић ни за утакмицу у Шапцу, која је на програму у недељу од 16:30, неће моћи да рачуна на све адуте.

– У петак су одређене прегледе имали и Бранко Јовичић, и Ричмонд Боаћи, а видећемо каква је ситуација са Марком Марином. Морамо да будемо доста пажљиви што се тиче повреда такве природе. Ниједан тренер не воли да су му играчи дуже ван строја, али већ смо се опекли једном или два пута. Можда ће се десити да неки играчи буду и донекле спремни, али ћемо их можда сачувати како бисмо били апсолутно сигурни да су се опоравили. Имамо згуснут распоред, играмо на свака три дана, чекају нас и путовања, али изабраћемо најбољи могући тим за ту утакмицу.

Звезду гостовање Мачви чека после утакмице Лиге шампиона и гостовања Ливерпулу на Енфилду.

– Морамо јако брзо да се пребацујемо са једног колосека на други. Треба бити обазрив и пажљив, другачија је и атмосфера и начин играња, али кроз причу стално радимо на томе да момци буду ментално спремни. Опет наглашавам, нама је домаће првенство стварно приоритет број један и ако хоћемо да дођемо до циља, онда морамо тако да размишљамо.

Тренер шампиона Србије не обазире се превише на бодовну предност. Црвено-бели су на врху табеле са 34 бода, седам више од нишког Радничког, односно девет од Чукаричког.

– Искрено, не причамо о томе, не размишљамо на такав начин, нити гледамо табелу. Једноставно, морамо да будемо фокусирани на оно што желимо, а то је да будемо најбољи у свакој утакмици. Бодовна предност нас не дотиче апсолутно. Ово је 13. коло, не знам ни да ли је трећина првенства, има још много утакмица, деле се бодови, па онда плеј-оф… Доста екипа претендује за плеј-оф, велика је гужва у горњем делу табеле и то је добро – закључио је Милојевић.

Повезане вести

3 comments

dusan окт 28, 2018 at 16:58

mi realno veze sa fudbalom nemamo

Reply
Goran окт 28, 2018 at 15:01

Ajde da im vratimo milo za drago,a usput da iskoristimo kiks groblja i odlepimo se na +11,do pauze imamo jos 9 utakmica racunajuci i ovu,gledati ako moze da ne kiksnemo uopste,grobljanci nemaju punop tezi raspored do pauze kako se prica gostuju Cuki,Lucanima,Radu,docekuju nezgodnu Vosu mislim da mogu da kiksnu bar jos jednu do pauze…Mi ako pobedimo ovu imamo jos nezgodna gostovanja u Zrenjaninu,Nisu,Subotici,Banovom Brdu i nezgodni Napredak kuci…Ne smemo dozvoliti da razlika bude manja od 10 bodova na pauzi,jer imam osecaj da ce grobljanci da se pojacaju na Zimu sa minimum 2-3 igraca (mi verovatno necemo) i da ce da promene trenera a onda mogu igrati samo bolje jer im tim nije los toliko koliko se kuka imaju dosta reprezentativaca samo ih ubija los trener i nemaju hemiju u ekipi,ako dovedu boljeg trenera i jos nekoliko pojacanja bice jako tesko sa njim,jos kad nastave da kukaju i vrse pritisak na sudije i FSS…Posle pauze jos nas cekaju mecevi sa Vosom,Zemunom,Proleterom,derbi,gostovanja u Surdulici,Lucanima,na Banjici,Backoj…zatim podela bodova…Ovo nam je sada prilika da se odlepimo i uz jos 1 njihov kiks do pauze da ih pobedimo i u derbiju u drugom delu i da imamo bar nekih 16 bodova pred podelu i plej of mislim da bi tako 99% resili pitanje titule jer ne verujem ma koliko se pojacali na Zimu da bi mogli da nas stignu…

Reply
Otpisani101 окт 28, 2018 at 08:52

Milojevicu???zvezda ima 2 podjednaka tima za titulu i mnogo pitanja…zasto je placen meleg?…sam je igrao protiv partizana kao igrac vojvofine i tvrdim da je bolji od mnogih koji igraju a nije igrao ni u kupu…zasto je placen jevtovic???igrao bi isto u liverpulu koliko i srnic a srnic nije igrao nista…zasto je sklonjen milic???mozda nista ne zna ali ostavlja srce na teren,za razliku od preskupog kafua…zasto u liverpulu igrao boaci kada je pavkov u evropi za njega tata…zasto se uporno forsira spori babic a placen sumaila…zasto se u liverpulu uvodi causic kod0-4 a ne po logici pavkov…itd…mnogo zasto? i zato se mucimo protiv svakog u ovoj nasoj jadnoj ligi…

Reply

Leave a Comment