Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Победа омладинаца у режији Јовељића

Омладинци Црвене звезде савладали су БАСК у 13. колу Омладинске лиге Србије резултатом 2:1.

Изабраници Братислава Живковића повели су из једанаестерца у 5. минуту. Најстрожој казни претходио је прекршај Коцића над Јовељићем, а нападач црвено-белих наставио је голгетерски низ сигурним ударцем са беле тачке.

Гости су били доминантан ривал, али предност као да је утицала на благо опуштање Звездиних јуниора у наставку меча што је у 66. минуту искористио Павловић. Офанзивац БАСК-а, наплатио је грешку одбране црвено-белих, и после дуплог паса са Ђурићем изједначио резултат.

Погодак у Гордићевој мрежи био је повод за потпуну офанзиву шампиона Србије, а о притиску под којем су били домаћи играчи најбоље сведочи податак да су штопери Милкић и Јовичић контакт са лоптом чешће имали на половини ривала него на свом делу терена.

Константна офанзова донела је резултат три минута пре краја, кад је Јовељић спретно пронашао рупшу у густој одбрани и другим поготком на мечу донео свом тиму нова три бода.

БАСК – Црвена звезда 1:2 (0:1)

Стадион: Стадион БАСК-а. Судија: Игор Стојилковић. Стрелци: Павловић у 66. за БАСК, а Јовељић у 5. (из једанаестерца) и 87. минуту за Црвену звезду.

БАСК: Симић, Рајковић, Коцић, Поповић, Манић, Антоновић, Нединић, Ђурић, Павловић, Денић, Јовановић.

Црвена звезда: Гордић, Милисављевић, Терзић (од 90. Бурмаз), Аџибаба, Миликић, Јовичић, Ђорђевић (од 50. Стајић), Ајдиновић (од 50. Стојановић), Јовељић, Јочић (од 63. Купусовић), Стојанчић (од 39.Дедијер).

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment