Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дужа пауза за Боаћија

Када се почетком септембра вратио из Кине комплетна Звездашка јавност била је више него задовољна. Већ на новој премијери у црвено-белом дресу Ричмонд Боаћи је против Радника из Сурдулице био двоструки стрелац и чинило се да се бајка наставља.

Међутим, врло брзо је било јасно да Боаћи није ни физички, ни психички спреман као током свог првог боравка на стадиону „Рајко Митић“. Из Кине је дошао са повредом задње ложе и то га је у много чему онемогућило да пружи запаженије партије. Због повреде је већ пропустио неколико сусрета, између осталих и готовање на „Парку принчева“, а како тренутно ствари стоје током меча са Ливерпулом повреда је поново обновљена и сада следи дужа пауза. Јасно је да тренер Милојевић на њега неће моћи да рачуна за предстојеће првенствене мечеве против ОФК Бачке у Београду и новосадског Пролетера на „Карађорђу“. Како тренутно ствари стоје Боаћи неће бити у конкуренцији за тим ни против Ливерпула у мечу 4. кола Лиге шампиона који је на програму 6. новембра.

Добра вест је да су се Милан Родић и Марко Марин опоравили од задобијених повреда и очекује се да ће они ускоро поново бити на терену.

Повезане вести

1 comment

Goran окт 30, 2018 at 13:39

Za neveru koji smo baksuzi sto se tice povreda igraca…Ali sta je tu je imamo dovoljno igraca koji mogu da odigraju u napadu Ben,Pavkov,Stojiljkovic,Joveljic…Po potrebi i Milic,Srnic…Posto od prodaje Bocija na Zimu kako je bilo najavljivano nema za sada nista,treba ga pustiti da se dobro oporavi i taman da nam se vrati kada bude bilo najpotrebnije za plej of i zavrsnicu kupa,donese nam nov(e)i trofej(e) i cak i da odigra prva 3 kola kvalifikacija za LS i obezbedi nam bar LE a onda nam je svejedno ili ga prodati ili da ostane jer mu u LS ili LE cena moze samo opet porasti…

Reply

Leave a Comment