Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Подржимо и омладинце у Лиги шампиона

Омладинци Црвене звезде, попут првотимаца, играју у Лиги шампиона и у 4. колу дочекују Ливерпул, 6. новембра од 14 сати на стадиону ФК Чукарички.

Биће то својеврсна увертира за дуел првих тимова шампиона Србије и премијерлигаша, а улазнице за овај меч на Бановом брду већ су у продаји. Црвено-бели омладинци угостиће Ливерпулове наде предвођени капитеном Дејаном Јовељићем, који се уписао у стрелце на сваком од претходна три сусрета у Лиги шампиона.

Добре партије изабраника Братислава Живковића најбоља су позивница да добију подршку у другом овосезонском мечу елитног такмичења на домаћем терену.

Улазнице за дуел омладинаца има довољно, а сви заинтересовани да уживо испрате меч будућих асова карте могу купити путем сајта www.тицкетлине.рс по цени од 300 динара за источну и 500 динара за западну трибину.

Продајна места су на следећим локацијама:

– Тицкетлине шоп, Нови Београд, Булевар Милутина Миланковића 1 (локал 46), радним данима од девет до 18 часова, суботом до 10 до 16 сати.

– ТЦ Вождовац, инфо пулт, радним данима од 10 до 22 часа.

На благајни стадиона „Рајко Митић“, улазнице за меч омладинаца Црвене звезде и Ливерпула продаваће се у петак од 10 до 18 сати, и у понедељак у истом термину.

На благајни стадиона ФК Чукарички биће у продаји на дан утакмице, 6. новембра, од 10 часова до почетка меча који је заказан за 14 сати.

Повезане вести

Leave a Comment