Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Кадети славили против Славије

Млади хокејаши Црвене звезде, У-16 екипа, отпутовала је у Словенију где је у Љубљани очекују два сусрета против екипе Славије. Иако су овај двомеч дочекали са нешто слабијим резултатима од очекиваних тренер Марко Јулоски је очекивао да екипа може да пружи знатно боље партије.

И заиста, у првом мечу који је одигран пред 50-ак гледалаца у дворани „Залог“, Звездини кадети пружили су одличну партију и савладали вршњаке из љубљанске Славије. Захваљујући колегама са портала „czbgtv.com“ у могућности смо да вам пренесемо дешавања са данашњег сусрета.

Славија Љубљана : Црвена звезда 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

Прва трећина завршена је нерешеним резултатом. Црвена звезда је повела голом Ника Гаковића (асистенција Павле Ајдуковић) у 8. минуту, али Славија успева да изједначи два минута касније голом Михе Берлчича.

Други период донео је предност Црвене звезде која је голом Вука Крављанца (асистенција Матија Динић-Вук Савић) у 35. минуту дошла до вођства 2:1 и са тим резултатом се отишло на одмор.

Последњи период донео је прегршт узбуђења, а Звездини оклопници су у последњем минуту сусрета преко Матије Димића дошли до важне и заслужене победе.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment