Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Шпанац на центру „Маракане“

У уторак 6. новембра фудбалери Црвене звезде играју меч 4. кола групе „Ц“ УЕФА Лиге шампиона. На стадион „Рајко Митић“ долази славни енглески Ливерпул, а европска кућа фудбала (УЕФА) донела је одлуку о делиоцима правде на предстојећем дуелу.

Главни арбитар дуела Црвена звезда-Ливерпул биће Шпанац Антонио Мигел Матеу Лахоз. Ради се о 41-годишњем судији који је поред Примере познат и у међународним оквирима. Летос је судио на Светском првенству у Русији. Делио је правду на мечевима Данска-Аустралија и Исланд-Хрватска током групне фазе, али га није било у завршници турнира. У актуелној сезони Лиге шампиона делио је правду на мечу Бенфика-Бајерн Минхен (0:2), а недавно је судио и меч УЕФА Лиге нација Белгија-Швајцарска.

Лехоза се добро сећају и „златни орлићи“. Наша млада репрезентација играла је на Новом Зеланду против Мађарске. Наши „орлићи“ славили су резултатом 2:1 након продужетака. Током тог меча било је неколико спорних ситуација у казненом простору селекције Мађарске, али Лехоз није показао на белу тачку.

– Лига шампиона група „Ц“, 4. коло:
Црвена звезда – Ливерпул
Главни судија: Антонио Мигел Матеу Лахоз (Шпанија)
Помоћне судије: Пау Себриан Девис (Шпанија); Роберто Диаз Перез дел Паломар (Шпанија)
Четврти судија: Диего Барберо Севиља (Шпанија)
Додатне судије: Карлос дел Серо Гранде (Шпанија); Алехандро Хосе Ернандез (Шпанија)
Посматрач суђења: Паулиус Малжинскас (Литванија)
УЕФА делегат: Теуво Холопаинен (Финска)

Повезане вести

Leave a Comment