Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Црвено-бели протутњали кроз Загреб

Хокејаши Црвене звезде данас су одмерили снаге са загребачким Медвешчаком у оквиру словеначке ИХЛ лиге. Црвено-бели оклопници били су убедљиви и показали су да се налазе у одличној форми.

КХЛ Медвешчак Загреб : СКХЛ Црвена звезда 0:5 (0:1, 0:2, 0:2)

Црвено-бели су до предности у првој трећини дошли преко Павла Подунавца у 15. минуту на асистенцију Николе Керезовића и Угљеше Новаковића. Интересантно је да је Звезда до предности дошла са играчем мање пошто је тридесетак секунди раније искључен Вјечеслав Ченгритсев због задржавања палицом.

Тек што је почела друга деоница Марко Драговић је дуплирао предност нашег клуба. Играо се 23. минут, а само шест минута касније Роберт Сабадош (који је у овом сусрету био капитен) је сместио пак иза леђа домаћег голмана за тада већ великих 0:3.

Последња деоница игре почење још једним Звездиним голом. Богдан Гаидаш је у 53. минуту на асистенцију Андреја Цвика повећао предност на 4:0. У 55. минуту „пикла је петарда“. Иван Анић на асистенцију капитена Сабадоша још једном тресе мрежу загребачких Медведа за великих и коначних 5:0.

СКХЛ Црвена звезда: Митић, Ранковић, Анић (1 гол), Анђелковић, Араи, Ченгритсев, Даниел, Драговић (1 гол), Гаидаш (1 гол), Јанковић, Јововић, Керезовић (1 асис.), Кулешов, Марковић, Машић, Новаковић (1 асис.), Подунавац (1 гол), Сабадош (1 гол; 1 асис.), Шпањевић, Вукићевић, Вуковић, Цвик (1 асис.). Тренер: Јовица Рус

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment