Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Добрић: „Желимо победу у Улму“

Претходног викенда наши кошаркаши савладали су екипу загребачке Цедевите у дербију 6. кола регионалне лиге. Након одличног меча против истанбулског Галатасараја све је обрадовао континуитет добрих игара који је настављен против загребачких „Витамина“, али је један детаљ у финишу наведеног меча забринуо мног Звездаше.

Након једног дуела Огњен Добрић је остао на паркету, а затим је са болном гримасом напустио паркет. До тог момента популарни „Шеги“ одиграо је сигурно најбољу утакмицу у сезони и многи су се запитали да ли ће бити спреман за гостовање у Улму. На срећу повреда није теже природе и Добрић се нашао на списку путника за Немачку.

Пред пут, Добрић је изнео своја очекивања:

– „Јако незгодна екипа. Играју са пуно енергије на свом терену и ми као тим морамо да будемо на нивоу првенствено што се концентрације тиче свих 40 минута, јер желимо победу тамо. Очекујем другачији меч од уводног, то је била прва утакмица у нашој групи, сада се знамо боље, они нас, ми њих. У доброј смо форми. Имамо две добре победе. Прво Галатасарај, па Цедевита. Сада желимо и победу која би нам била важна за даљи развој ситуације у групи.“

Повезане вести

Leave a Comment